Aston Villa mot Manchester City – Oddstips i Premier League

På lørdag er det klart for sesongene sjette kamp når Aston Villa tar imot Manchester City på hjemmebane i Birmingham. Vertene har ikke fått en god start på sesongen for å si det forsiktig, mens gjestene har hatt en langt bedre start. Godt hjulpet av en nordmann som kom til klubben fra Tyskland i sommervinduet.  

Dato: 3. september 2022

Avspark: 18.30

Arena: Villa Park (Birmingham)

Dommer: Simon Hooper

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Aston Villa har hatt en dårlig sesongstart

Mannskapet til Steven Gerrard har kommet heller dårlig i gang denne sesongen. Laget ligger på nittendeplass og nest sist i Premier League med kun 3 poeng etter fem spilte kamper. Poengfangsten kom med 2–1-seieren hjemme mot Everton i den andre serierunden. 

Ellers er beholdningen fire tap. De tapte 2–0 mot Bournemouth i åpningskampen, og har nå tapt de tre siste kampene 3–1, 0–1 og 2–1 mot henholdsvis Crystal Palace, West Ham og Arsenal. Skal det ikke begynne å brenne under Gerrard behøves det bedre resultater ganske så raskt. 

Manchester City har fått en fin start godt hjulpet av Haaland

Pep Guardiolas menn er kommet godt i gang denne sesongen, og City ligger på andreplass i Premier League med 13 poeng. Med unntak av 3–3 borte mot Newcastle i den tredje serierunden, er det blitt full poengpott i de andre kampene. I tur og orden er West Ham blitt slått 0–2, Bournemouth 4–0, Crystal Palace 4–2 og Nottingham Forrest 6–0 i forrige seriekamp. 

En god bidragsyter til poengfangsten er Erling Braut Haaland som meldte overgang fra Borussia Dortmund i sommer. Han har allerede begynt på nedbetalingen av overgangssummen, og er toppscorer i PL med 9 mål. 6 av disse er kommet etter hattrick i de to siste kampene mot Palace og Forrest. 

Mot Crystal Palce ordnet han hattricket på 19 minutter i andreomgangen, mens det kom på 26 minutter i førsteomgangen mot Nottingham Forrest. I tillegg scoret han to ganger mot Westham i PL-debuten samt én gang mot Newcastle. Det er kun i oppgjøret mot Bournemouth at han har gått målløs av banen. Ifølge statistikken har ingen scoret så mange ganger tidligere på de fem første kampene i PL.

Ekspertene tror Haaland scorer igjen

Det er en Haaland-feber i PL for tiden, og oddsekspertene tror han scorer i dette oppgjøret også. At han scorer mål kan spilles til 1,44 i odds hos ComeOn, men det er bedre betalt å satse på at han blir første målscorer. Er du superfan av Haaland og optimist kan du også spille på at han scorer hattrick i tredje kamp på rad. Det oddspillet finnes til 8,50 i odds. Vi tror imidlertid at han er raskt ute av startblokkene mot Villa og lager kampens første mål. Derfor velger vi å spille på at Erling Braut Haaland scorer først til odds på 2,80 hos ComeOn.

Vårt oddstips: Erling Braut Haaland scorer først til 2,80 i odds hos ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Author: Shannon Sutton