Atalanta mot Torino – Oddstips i Serie A

Torsdag klokken 20.45 er det klart for en spennende duell i Serie A når Torino tar turen til Bergamo. Der skal de spille mot Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d’Italia i det som blir den ferde serierunden av sesongen 2022/2023. Begge lagene har fått en god start på sesongen, og full poengpott i denne kampen kan føre rett til topps på tabellen.

Dato: 1/09 – 2022
Kick-off tid: 20:45
Arena: Gewiss Stadium (Bergamo)
Dommer: M. Di Bello

Få en velkomstbonus hos Betsson

Atalanta har kommet godt i gang

Atalanta hadde med tanke på lagets prestasjoner de forrige sesongene i Serie A, en heller svak 2021/2022-sesong. De endte som nummer 8, på den første plassen som ikke ga kvalifisering til eller direkte europacupspill.

Etter tre spilte kamper av denne sesongen ligger de på syvendeplass med 7 poeng etter to seire og en uavgjort. I åpningskampen vant de 0–2 borte mot Sampdoria, mens det ble 1–1 hjemme mot forrige sesongs seriemester AC Milan i den andre. I forrige serierunde vant de 0–1 borte mot Verona. Opp til Roma som leder serien er det tre poeng, og med stor nok seier i denne kampen kan Atalanta innta tabelltoppen. 

Torino har sanket like mange poeng som vertene

På mange måter hadde også Torino en skuffende sesong forrige sesong som endte med en tiendeplass. I år har de startet bedre og ligger på plassen bak Atalanta på tabellen med like mange poeng. 

De 7 poengene og åttendeplassen i ligaen er kommet etter en uavgjort og to seire på de tre første seriekampene. Torino startet årets sesong ved å vinne 1–2 borte mot nyopprykkede AC Monza. I den andre kampen klarte de 0–0 hjemme mot Lazio, før de vant 1–2 borte mot et annet nyopprykket lag nemlig US Cremonese, i den forrige serierunden. Med stor nok seier mot Atalanta kan også Torino innta tabelltoppen etter denne serierunden. 

Ekspertene har klart mest tro på Atalanta i dette oppgjøret

De to siste sesongene har Atalanta vunnet ett av oppgjørene mens det andre har endt uavgjort. Det er faktisk nøyaktig tre år siden sist Torino slo Atalanta i en Serie A-kamp, og oddsekspertene tror at Atalanta trekker det lengste strået i dette oppgjøret også. Derfor velger vi å spille på Atalanta-seier til odds på 1,70 hos Betsson.

Vårt oddstips: Atalanta beseirer Torino hjemme til odds 1,70 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson

Author: Shannon Sutton