Atletico Madrid mot Manchester City – Oddstips i Champions League

Onsdag klokken 21.00 er det klart for returoppgjøret i kvartfinalen i Champions League mellom Atletico Madrid og Manchester City. De lyseblå fra Manchester leder 1–0 etter det første oppgjøret på Etihad Stadium i forrige uke, og spenningen knytter seg til om det holder når lagene møtes igjen på Wanda Metropolitano i Madrid.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Champions League

Atletico Madrid jakter første semifinale på fem år

Fjorårets seriemester i spanske La Liga har ikke hatt en strålende sesong, og det er bare tidvis de har vist glimt av gammel storhet. På mange måter har skader og sykdom gjort at laget aldri har fått satt seg denne sesongen, selv om det tidvis fungerer bedre nå mot sesongslutt. I La Liga ligger de på fjerdeplass, men har hele femten poeng opp til suverene Real Madrid. På lørdag ble det tap borte i serien med 1–0 mot Mallorca. 

Atletico Madrid har ikke vært i semifinalen i CL siden 2016/2017-sesongen, hvor de kom til kort overfor byrivalen Real Madrid. I forrige ukes kamp mot City var det ingen tvil om at Diego Simones kampplan var å forsvare seg og selge seg dyrt. Det holdt lenge, men etter 70 minutter sørget Kevin De Bruyne for 1–0-seier til City.

Manchester City jakter troféet de ikke har vunnet

Pep Guardiola har vunnet mye som manager, og etter at han kom til City er det bare i Champions League at klubben ikke har lyktes. Det var nesten i forrige sesong, men selv om de var favoritter i CL-finalen, endte det som kjent med at Chelsea vant 1–0. 

City har fortsatt los på tre troféer denne sesongen med Premier League, FA-cupen og CL, men om spillerne og Pep måtte velge ett av disse, er det nok Champions League som ville bli valgt. City har et godt utgangspunkt foran returoppgjøret, og lever godt med et uavgjortresultat etter ordinær tid. Samtidig er det vanskelig å se for seg at de kommer til å gå for dette. På søndag spilte de 2–2 hjemme i PL-kampen mot Liverpool.

City er favoritter hos ekspertene

Atletico skapte knapt nok en målsjanse i den første kampen, men i La Liga er de laget som scorer tredje mest, med henholdsvis 6 og 3 mål mindre enn Real Madrid og Barcelona. Derfor skulle de ha gode forutsetninger for å få det ene målet de trenger for spilleforlengelse. 

Oddsekspertene har imidlertid klart mest tro på City, og derfor spiller vi på Manchester City-seier til 1,80 i odds hos LeoVegas. Skulle du imidlertid ha mer tro på at Atletico Madrid klarer å vinne minst 1–0 i ordinær tid kan du spille odds på det til 5,10 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: City vinner kvartfinalekampen borte mot Atletico til odds 1,80 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Champions League

Author: Shannon Sutton