Bayern München mot Bayer Leverkusen – Oddstips i Bundesliga

Lørdag klokken 15.30 er det klart for toppoppgjør i tyske Bundesliga når ligaleder Bayern München tar imot tabelltreer Bayer Leverkusen på Allianz-Arena i München. Vertene vil med seier feste et enda bedre grep om nok en ligatittel, mens gjestene vil være nærmere en topp 4-plassering ved sesongslutt om de sikrer seg alle tre poengene. 

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Bundesliga

Bayern på vei mot tiende seriegull på rad?

Julian Nagelsmanns mannskap er godt på vei mot klubbens tiende strake seriemesterskap når ti kamper gjenstår av denne sesongen. Robert Lewandowski har som vanlig pøst på med mål og gjort sitt for at det skal bli nok et seriegull. Med 28 mål så langt har han los på scoringsrekorden fra forrige sesong på imponerende 41 mål.

Bayern leder serien med 58 poeng, og det er nå åtte poeng ned til Borussia Dortmund på sølvplass og hele fjorten poeng ned til Leverkusen på tredjeplass. Laget har vunnet tre av de fire siste seriekampene, men klarte «bare» 1–1 borte i åttendedelsfinalen i Champions League mot RB Salzburg etter utligning i det 90. minutt. I helgen ble det 1–0-seier borte mot Eintracht Frankfurt i serien.

Bayer Leverkusen er tilbake på vinnersporet

Bayer Leverkusen har funnet nettmaskene igjen og har los på medalje i serien for første gang siden de ble nummer tre i 2015/2016-sesongen. De tre siste sesongene endte med fjerde- eller femteplass. Laget har med sine 44 poeng seks poeng opp til sølv og hele fjorten opp til gull, men de vil nok gjøre alt de kan for å sikre seg en plass blant de fire beste, som gir spill i Champions League neste sesong. 

Skal de det må de sanke poeng på de ti siste seriekampene, for bak dem ligger tre lag som har 40 poeng, så det gjelder å ikke sakke farten. I så henseende er Patrick Schick en viktig spiller med 20 mål på 20 spilte kamper denne sesongen. Leverkusen har vunnet fire av de fem siste kampene i serien, og selv med 3–2-tapet borte mot Mainz, har de en målforskjell på 19–8 i disse.  

Bayern er klare favoritter

Bayern har vunnet de fem siste møtene mellom disse to. I oktober vant Bayern hele 5–1 borte på BayArena så oddsekspertene tror at Leverkusen får det tøft i München. Derfor spiller vi på Bayern-seier til 1,42 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Bayern vinner hjemme mot Leverkusen til odds 1,42 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Bundesliga

Author: Shannon Sutton