Bayern München mot Borussia Dortmund – Oddstips i Bundesliga

Lørdag klokken 18.30 er det klart for seriefinale i tyske Bundesliga når regjerende mester Bayern München tar imot Borussia Dortmund på Allianz-Arena i München. Gjestene som ligger som nummer to på tabellen, er nødt til å unngå tap i denne kampen, mens Bayern med seier vil være seriemester nok en gang. 

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Bundesligaen

Med seier sikrer Bayern seg seriemesterskapet for tiende sesong på rad

Med fire kamper igjen leder Bayern München serien med ni poeng. Det tyske mesterlaget har 72 poeng etter 23 seire, 3 uavgjort og 4 tap. Med seier i denne kampen settes all tvil til side, da blir Julian Nagelsmanns mannskap seriemester for tiende år på rad. I og med at de også har mye bedre målforskjell enn Dortmund, 89–29 mot 76–43, vil de i realiteten også være mester med uavgjort i denne kampen. Med 9 poengs ledelse ned til utfordreren og mange flere plussmål, vil det bare være i teorien at gullet ryker.

Bayern har vist god form i den hjemlige serien og har vunnet de fire siste Bundesliga-kampene. I Champions League ble de derimot overraskende for mange, slått ut i kvartfinalen av Villarreal etter 0–1-tap i den første kampen og deretter 1–1 foran hjemmepublikummet i München. 3–0-seieren mot Arminia Bielefeld i forrige serierunde tyder på at de har ristet av seg skuffelsen etter CL-exiten. Så gjenstår det å se om målmaskinen Robert Lewandowski sørger for seieren i denne kampen.

Kun seier er godt nok for Borussia Dortmund

De gule og svarte har ikke hatt en god sesong med tanke på spill i Europa, men i Bundesliga har de på et vis klart å henge med i tittelkampen. De røk ut av CL etter gruppespillet, og de klarte heller ikke å komme seg videre fra playoff til åttendedelsfinalene i Europa League, hvor de ble beseiret 6–4 sammenlagt over to kamper av Glasgow Rangers. Spesielt i Europa er det ingen tvil om at savnet av en skadet Erling Braut Haaland har vært stort.

Når det er fire kamper igjen av 2021/2022-sesongen, ligger Dortmund på andreplass ni poeng bak Bayern. På de fem siste kampene i Bundesliga er det blitt tre seire samt en uavgjort og et tap. I forrige runde viste de gode takter med hele 6–1 hjemme mot Wolfsburg. To scoringer av Haaland (18 hittil i årets liga), viste at han vet hvor målet befinner seg. Kun seier er godt nok for Marco Roses mannskap i denne seriefinalen. Med seier er det fortsatt håp om gull, selv om resultatene i Bayerns resterende kamper også må gå Borussias vei. 

Bayern er klare favoritter

Bayern har statistisk sett et godt tak på Dortmund, og har vunnet de syv siste møtene mellom lagene. Faktisk må vi helt tilbake til oktober 2018 for å finne forrige gang Dortmund vant over Bayern. Oddsekspertene har stor tro på at Bayern drar i land seieren også i denne kampen, og derfor spiller vi på Bayern-seier til 1,38 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Bayern vinner hjemme mot Dortmund til odds 1,38 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Bundesligaen

Author: Shannon Sutton