Bodø/Glimt mot Celtic – Oddstips i Europa Conference League

På torsdag er det klart for returoppgjør mellom Bodø/Glimt og Celtic når kampen sparkes i gang på Aspmyra klokken 18.45. Denne playoff-kampen vil avgjøre hvilket av disse to lagene som skal spille åttendedelsfinalekamper i Europa Conference League i mars. 

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Bra spill av Glimt i det første oppgjøret

De gule fra nord hadde et godt gruppespill i Conference League, og alle husker vel 6–1-seieren hjemme mot Roma og 2–2 i returkampen i den evige stad. Likevel endte Glimt på andreplassen i gruppen ett poeng bak Roma, etter at de bare klarte uavgjort i den siste kampen mot Zorya Lugansk. Dermed måtte laget ut i playoff for å komme til utslagsrundene i turneringen, og motstanderen ble Celtic. 

I den første kampen på Celtic Park i Glasgow virket det som spillerne på Bodø/Glimt virkelig koste seg. Laget tok ledelsen tidlig, og ledet også ved pause. To mål til og ett imot i andreomgangen gjorde at de kunne reise hjem til Bodø med en 3–1-seier i bagasjen, og et godt utgangspunkt foran returoppgjøret.

Celtic må vinne med tre mål

Celtic leder ligaen i Skottland, men mot Glimt fikk de virkelig kjørt seg. Laget kom til playoff i Europa Conference League etter at de ble nummer tre i gruppespillet i Europa League. De vil nok gjerne avansere til utslagsrundene i turneringen. Skal de det må de imidlertid vise bedre takter enn i den første kampen, og siden bortemålsregelen er borte betyr det seier med minst tre mål mer enn vertene. 

I helgen vant Celtic 3–2 hjemme mot bunnplasserte Dundee i serien, og viste med det at de kan score mål. Samtidig viste de også at de heller ikke klarer å hindre mål imot. Mot Glimt er det ingen fordel. Samtidig skal det legges til at Celtic både scorer flest og slipper inn minst mål i den skotske ligaen. 

Celtic er klare favoritter hos ekspertene

Celtic er i sesong og har vært inne i en god periode. Glimt har bare spilt treningskamper siden den siste kampen i gruppespillet, men det virket ikke å plage dem i forrige uke. Hos oddsekspertene er det Celtic som er favoritt til å vinne returoppgjøret, men en angripende motstander passer Glimts spillestil godt, og derfor velger vi å spille på seier til Bodø Glimt til odds på 3,30 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner hjemme mot Celtic til odds 3,30 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe og spill på Europa Conference League

Author: Shannon Sutton