Bodø/Glimt mot Roma – Oddstips i Europa Conference League

Torsdag klokken 21.00 skal det for første gang i historien spilles kvartfinale i en europacup på Aspmyra stadion i Bodø. Da er det nok en gang Roma som kommer på besøk fra Den evige stad. Jose Mourinhos mannskap har ikke gode minner fra forrige gang de besøkte Bodø i gruppespillet av årets turnering. Da undervurderte de nok motstanderen, men den feilen gjør de neppe en gang til.

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Europa Conference League

Kan Bodø/Glimt overraske igjen?

Bodø/Glimt oppkjøring til årets Eliteserie har på mange måter vært å spille playoff og åttendedelsfinaler i Europa Conference League. Selv om de vant 6–1 og spilte uavgjort 2–2 mot Roma, ble de nummer to i gruppespillet i turneringen. Det førte til to playoff-kamper mot Celtic om retten til å gå til utslagsrundene. Det gikk greit med 3–1-seier i Glasgow og 2–0 på Aspmyra. Åttendedelsfinalemotstanderen ble «norske» AZ Alkmaar, og også det gikk greit med 2–1-seier hjemme, og 2–2 etter overtid i den avgjørende bortekampen. 

Så ble det trekning av kvartfinalen, og hvem annen kom opp av hatten enn Jose Mourinho nok en gang. Glimt må nok regne med tøffere motstand i denne kampen mot et Roma som viser god form. I åpningskampen i Eliteserien spilte de 2–2 hjemme mot Rosenborg på søndag.

Roma vil unngå en reprise av forrige Bodø-tur

Til tross for kun 1 av 6 mulige poeng mot Glimt i gruppespillet i Europa Conference League, ble det likevel Roma som vant gruppen med ett poeng mer enn Glimt. I kvartfinalen møtte de Vitesse hvor Roma vant 0–1 borte i den første kampen, og de sikret avansementet til kvartfinalen med 1–1 på eget gress i returkampen. 

Roma har ikke tapt siden 8. februar da de ble slått ut av Coppa Italia med 2–0 borte mot Inter. Etter den tid har de spilt uavgjort tre ganger og vunnet fire ganger i Serie A. De to siste med imponerende 3–0 over Lazio hjemme og en 0–1-seier borte mot Sampdoria i helgen. Roma viser god form og har nå klatret til 5. plass i serien. Lite tyder derfor på at Roma kommer til å gå på en ny 6–1-smell på Aspmyra. Jose Mourinho kommer neppe til å undervurdere motstanderen nok en gang.

Roma er favoritter, men Glimt overrasker stadig vekk

Hos oddsekspertene er Roma den klare favoritten i denne kampen. Samtidig har de gule fra Bodø overrasket gjennom hele turneringen, og det er ikke usannsynlig denne gangen heller. Derfor velger vi å spille på Bodø/Glimt-seier til odds på 3,65 hos Betsson.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner den første kvartfinalekampen hjemme mot Roma til odds 3,65 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Europa Conference League

Author: Shannon Sutton