Bodø/Glimt mot Rosenborg – Oddstips i Eliteserien

Denne helgen sparkes Eliteserien 2022 i gang, og på søndag klokken 20.00 er det klart for kamp mellom to av medaljekandidatene. Da møtes nemlig Bodø/Glimt og Rosenborg på Aspmyra stadion i Bodø. En kamp som vil gi en indikasjon på hvor Rosenborg står, samtidig som Glimt får norsk motstand etter at de har konkurrert i playoff og åttendedelsfinale i UEFA Europa Conference League de siste månedene.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Eliteserien

Bodø/Glimt er klar til å jakte sitt tredje strake seriemesterskap

Glimt vant Eliteserien i både 2020 og 2021, og mange tror de vinner for tredje år på rad. Laget har knapt nok hatt en pause i løpet av vinteren, og har ikke fått samme type sesongoppkjøring som de andre lagene, men fortsetter Glimt å spille som de har gjort i Europa Conference League blir det vanskelig å hindre at laget vinner Eliteserien nok en gang. 

De gule fra Bodø skal ut i to kvartfinalekamper i Europa Conference League mot Roma i de kommende ukene, og spiller de like godt som de har gjort hittil i turneringen, er det ikke utenkelig med en semifinalebillett. Med tanke på gulljakt i Eliteserien blir det spennende å se om laget merker vinterprogrammet i løpet av våren/forsommeren, eller om laget er så godt trent at det ikke vil påvirke prestasjonene i Eliteserien.

Trøblete sesongoppkjøring for seriemesterskapsgrossisten Rosenborg

Åge Hareide gav seg som trener for Rosenborg etter 2021-sesongen, og etter litt frem og tilbake, ble Kjetil Rekdal ny hovedtrener med Geir Frigård som assistent. Denne duoen hadde suksess med Hamarkameratene, og sørget for at Hamar-laget rykket opp til Eliteserien for første gang siden nedrykket i 2008.

I Rosenborg har det imidlertid tatt tid å få drillet inn et nytt spillesystem, og sesongoppkjøringen har ikke gitt indikasjoner på at Rosenborg kommer til å vinne Eliteserien denne sesongen. Basert på resultatene i treningskampene (5 tap og 1 uavgjort) er det lite som tyder på at laget tar sitt 27. seriegull, men ting kan snu fort i fotball om spillerne knekker koden og spillestilen sitter. 

Glimt er klare favoritter hos ekspertene

I denne kampen har Glimt fordel av å spille hjemme, og fortsetter de som i europacupen bør det bli seier. For Rosenborg kommer nok denne kampen litt for tidlig, og oddsekspertene tror at Bodø/Glimt vinner åpningskampen. Derfor velger vi å spille på Bodø Glimt-seier til odds på 1,54 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner hjemme mot Rosenborg til odds 1,54 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Eliteserien

Author: Shannon Sutton