Brann mot Fredrikstad – Oddstips i cupen hos Bettingspesialisten

Torsdag klokken 18.00 er det klart for et møte mellom to lag med stolte tradisjoner i den norske cupen, når Brann tar imot Fredrikstad hjemme på Brann Stadion. Siden den første cupen ble avviklet i 1902 har disse to lagene til sammen vunnet NM og kongepokalen 17 ganger, og begge lagene ønsker sterkt å avansere fra tredje runde i cupen.   

Få en velkomstbonus hos Betssafe

Brann jakter lagets første finale siden 2011

Brann leder OBOS-ligaen klart, og ser for øyeblikket ut til å returnere til Eliteserien igjen etter ett år på nest øverste nivå. Bergenske Brann har vunnet NM 6 ganger, men den siste triumfen var i 2004. De kom til finalen i 2011, men der tapte de 2-1 mot Aalesund. Etter det er beste prestasjon i cupen semifinalen i 2012 hvor de tapte 2–1 borte mot Hødd.

Brann kom inn i NM i første runde og de gikk greit videre etter at de vant 7–0 borte mot Voss. I andre runde gikk det også greit med nok en klar borteseier med 6–1 mot Os. Aristokratene fra Fredrikstad vil nok by på mer motstand. ;en Brann har nok lyst på å gå hele veien til finalen i år.

Fredrikstad vant cupfinalen i 2006

Laget fra plankebyen ligger på tiendeplass i OBOS-ligaen. Og selv om Aristokratene har spilt 1 kamp mindre enn Brann er det hele 17 poeng i forskjell mellom dem i serien. Fredrikstad har vunnet NM hele 11 ganger, men laget må helt tilbake til 2006 for å finne forrige cuptriumf. Beste prestasjon siden det er semifinalen i 2011, hvor det ble 0–2-tap mot nettopp Brann. 

Fredrikstad møtte Råde borte i første runde, og gikk videre med 1–0 etter ekstraomganger. I andre runde var det nok en bortekamp, og i denne vant de 1–0 over Kvik Halden.

Ekspertene har mest tro på Brann-seier

Da lagene møttes i OBOS-ligaen i slutten av mai vant Brann 3-0 hjemme. Og oddsekspertene har klart mest tro på bergenserne også i denne cupkampen. Derfor velger vi å spille på Brann-seier til odds på 1,38 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Brann slår Fredrikstad hjemme til odds 1,38 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betssafe

Author: Shannon Sutton