Brentford mot Leeds United – Oddstips i Premier League

Søndag klokken 17.00 sparkes alle kampene i gang i den siste serierunden av sesongen 2021/2022 i Premier League. For mange lag er det allerede klart hvordan sesongen ender, men for gjestene på Brentford Community Stadium i det vestlige London er dette sesongens viktigste kamp. For Leeds er det bare seier eller uavgjort som gjelder om de skal berge plassen i Premier League. Samtidig har de heller ikke skjebnen i egne hender siden de er avhengige av et bedre resultat enn hva Burnley klarer i kampen hjemme mot Newcastle. Det er klart for en nervepirrende sesongavslutning for alle som har et hjerte som banker for The Peacocks.

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og bruk på Premier League

Brentford har hatt en grei debutsesong i PL

Thomas Franks menn rykket opp til Premier League foran denne sesongen og fikk en god start på tilværelsen på øverste nivå, før det ble tøffere å holde seg på øvre delen av tabellen. Etter nyttår førte mange tap til at laget rykket faretruende nært nedrykk, men trenden snudde og det er mange uker siden laget sikret seg retten til nok en sesong i Premier League.

Foran sesongs siste kamp ligger Brentford på ellevteplass med 46 poeng etter 13 seire, 7 uavgjort og 17 tap. Målforskjellen er negativ med 47 scoringer og 54 mål imot, men dette er beskjedent i forhold til hva søndagens gjester har. 

Ender det med to sesonger i PL for Leeds?

Marcelo Bielsa klarte å ta Leeds tilbake foran 2020/2021-sesongen etter at de ikke hadde spilt i Premier League siden sesongen 2003/2004. Den første sesongen endte bra med en flott niendeplass, men de dårlige resultatene denne sesongen førte til at selv Bielsa måtte forlate sjefsstolen i slutten av februar. Han ble etterfulgt av Jesse Marsch.

Før den siste kampen ligger Leeds på nedrykk med 35 poeng etter kun 8 seire, 11 uavgjort og hele 18 tap. Laget slipper inn mye mål og har fått 78 imot denne sesongen og har kun scoret 40 ganger. Det gjør det tøft å sikre seg nok poeng. Håpet foran denne kampen får være at Burnley kun har scoret 33 ganger denne sesongen. 

Brentford er knepne favoritter, men Leeds må vinne

Brentford spiller kun for plasseringen i denne kampen, mens Leeds spiller for overlevelsen i PL. Oddsekspertene tror mest på Brentford, men siden denne kampen betyr mest for Leeds tar de alle tre poengene. Derfor spiller vi på Leeds-seier til 2,80 i odds hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Leeds vinner borte mot Brentford til odds 2,80 hos Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og bruk på Premier League

Author: Shannon Sutton