Chelsea mot Arsenal – Oddstips i Premier League

Onsdag klokken 20.45 er det klart for lokaloppgjør i Premier League når Chelsea tar imot Arsenal på Stamford Bridge. Vertene har et godt grep om tredjeplassen i Premier League, mens Arsenal må snu den negative trenden for å sikre seg spill i Champions League neste sesong.

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Premier League

Chelsea kan trygge tredjeplassen med seier

Det skal kjempes om både poeng og prestisje i dette London-derbyet, selv om rivaliseringen mellom disse to lagene ikke kan måle seg med den mellom Arsenal og Tottenham. Likevel er det viktig å sikre seg alle poengene, og Chelsea vil med seier i denne kampen, ta et langt steg på veien til å sikre seg bronsemedaljen denne sesongen.

Med 62 poeng har de fem til åtte poeng ned til de nærmeste utfordrerne, og med 1 til 2 kamper til gode på disse, virker det meget sannsynlig at det blir tredjeplass ved sesongslutt. Etter to forferdelige kamper mot Brentford og Real Madrid med tap 1–4 og 1–3 hjemme, virker de å ha funnet formen igjen. Nedsablingen av Southampton borte med 6–0, returkampen mot Real Madrid i Champions League som tidvis var strålende, og søndagens 2–0-seier over Crystal Palace i FA-cupens semifinale, bærer bud om gamle takter igjen.

Arsenal må vinne for å henge med i Topp 4

Arsenal spilte bra fotball og hadde en flott rekke med kamper fra midten av desember til midten av mars, hvor de sanket mange poeng. På elleve kamper ble de 9 seire samt en uavgjort og ett tap. Denne rekken stoppet opp med 0–2-tapet hjemme mot Liverpool. Etter den tid er det blitt kun en seier og de har tre strake tap før denne kampen. Det virker ikke som at landslagspausen har sørget for at Arsenal har kommet i gang igjen. Tre gode måneder som så ut som en god søknad om fjerdeplassen i Premier League, virker ikke like åpenbar lenger. 

Foran denne kampen ligger Arsenal på sjetteplass med 54 poeng i Premier League, men har en kamp til gode i forhold til de to lagene som ligger rett foran på ligatabellen. For Arsenal er det egentlig kun tre poeng som er godt nok i denne kampen. I tillegg til at de ikke tåler tap mot Tottenham i «hengekampen» den 12. mai. Laget er nødt til å finne igjen scoringsformen, for på de fem siste kampene har de kun scoret to mål.

Ekspertene tror at Chelsea vinner

Hos oddsekspertene er det få som tror at Mikel Artetas mannskap vil score nok mål til å beseire Thomas Tuchels Chelsea. Hjemmelaget er klare favoritter, og derfor spiller vi på Chelsea-seier til 1,88 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Chelsea vinner London-derbyet hjemme mot Arsenal til odds 1,88 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Premier League

Author: Shannon Sutton