Chile mot Uruguay – Oddstips kvalifisering til fotball-VM

Onsdag klokken 01.30 sparkes den avgjørende runden av den sør-amerikanske kvalifiseringen til fotball-VM 2022 i gang. De fire lagene som er direkte kvalifisert til VM er allerede klart, men kampen om den viktige femteplassen som gir en ny VM-sjanse via playoff, er det helt åpent hvem som kan ta. Tre lag har sjansen, og blant disse er Chile, som er nødt til å vinne mot VM-klare Uruguay, samtidig som resultatene går deres vei i kampene Peru mot Paraguay og Venezuela mot Colombia.

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på kvalifisering til Fotball-VM

Klarer Chile å vinne over Uruguay og sikre playoff?

Anført av blant annet Arturo Vidal og Alexis Sanchez, har Chile virkelig kniven på strupen i denne kampen om de skal klare å bli nummer fem i gruppen, og med det sikre seg playoff mot et lag fra en annen fotballkonføderasjon.

Brasil, Argentina, Ecuador og Uruguay har sikret seg VM-billettene ved å bli topp 4 i kvalifiseringen, og før denne siste kampen ligger Chile på syvendeplass med 19 poeng. Peru og Colombia ligger på plassene foran med henholdsvis 21 og 20 poeng. I siste kvalifiseringskamp mot Brasil i forrige uke, tapte Chile hele 4–0 borte. I denne kampen har de hjemmebanefordel, og det behøves om de skal vinne, samtidig som resultatene i Perus og Colombias kamper må gå lagets vei.

Kommer Uruguay til å stille med det beste laget?

Med et lag bestående av blant annet Luiz Suarez og Edinson Cavani fra Premier League, sikret Uruguay seg VM-billetten med 1–0-seieren hjemme over Peru i forrige uke. Laget er nummer fire i kvalifiseringsgruppen og har i likhet med Ecuador 25 poeng. Det store spørsmålet foran denne kampen er hvor motivert Uruguay er for å kjempe om ytterligere poeng i denne kampen, i og med av VM-plassen er sikret. 

Det er alltid en sjanse for at luften har gått litt ut av ballongen, og at de ikke stiller med det beste laget i denne kampen, men av hensyn til fair play overfor Peru og Colombia, bør de ta denne kampen på største alvor.

Ekspertene har troen på at Chile vinner kampen

Forrige kvalifiseringskamp mellom disse to i oktober 2020 endte med 2–1-seier til Uruguay, mens lagene spilte 1–1 under Copa America i 2021. I denne kampen er oddsekspertene ganske så sikre på at Chile kommer til å vinne. Derfor spiller vi på seier til Chile til 2,10 i odds hos ComeOn.

Vårt oddstips: Chile beseirer Uruguay til odds 2,10 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på kvalifisering til Fotball-VM

Author: Shannon Sutton