Colorado Avalanche mot Edmonton Oilers – Oddstips i NHL

Fredag klokken 02.00 er det klart for den andre kampen mellom Colorado Avalanche og Edmonton Oilers i Western Conference-delen av playoff i Stanley Cup. Den første kampen mellom disse ble en sjelden målrik affære som Avalanche vant 8–6. Selv om dette regnes som semifinalen i forhold til Stanley Cup-finalen, er dette også finalen i Western Conference, og vinneren av denne runden blir Conference-mester og tildeles Clarence S. Campbell Bowl-troféet, før veien går videre til hovedfinalen. 

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Colorado Avalanche jakter første Stanley Cup-finale siden 2001  

Som det eneste av 16 lag gikk Colorado Avalanche videre til kvartfinalen i sluttspillet med 4–0 mot Nashville Predators i best av 7-serien. I kvartfinalen ble det tøffere motstand mot vinneren av Stanley Cup i 2019, St. Louis Blues. Der måtte det seks kamper til før Avalanche avanserte til semifinalen og Conference-finalen med 4–2.

Avalanche har ikke vært en gjenganger i Stanley Cup-finalene, og det er nå 21 år siden de kom til finalen forrige gang. Imidlertid har de hatt suksess de to gangene de har spilt finale, for de vant både i 1996 og 2001.

Edmonton Oilers spilte i finalen i 2006

I den første runden av sluttspillet i NHL møtte Edmonton Oilers Los Angeles Kings. Det ble en tøff runde hvor det ble kamp om avansementet gjennom alle kampene. Oilers vant til slutt 4–3, men lå under 3–2 før de to siste kampene. I kvartfinalen ble det enklere motstand mot Calgary Flames. Flames vant den første kampen med 9–6, men deretter sørget fire strake seire til Oilers for at de gikk videre med 4–1 sammenlagt.

Det er fem år mindre siden Oilers kom seg til finalen i Stanley Cup enn det er siden Avalanche spilte i den. Finalen i 2006 endte med tap på samme måte som lagets første i 1983. Imidlertid var det første finaletapet innledningen på Oilers storhetstid, med triumfer i Stanley Cup i 1984, 1985, 1987, 1988 og 1990.

Ekspertene tror på seier til Colorado Avalanche

Bettingselskapene har Avalanche som den store favoritten til å vinne den store pokalen denne sesongen, og de er også klare favoritter hos bookmakerne i denne andre kampen. Derfor velger vi å spille på seier til Colorado Avalanche til odds på 1,87 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Avalanche vinner den andre kampen i Western Conference-finalen mot Oilers til odds 1,87 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton