Colorado Avalanche mot St. Louis Blues – Oddstips i NHL

Fredag klokken 03.30 er det klart for den andre kampen mellom Colorado Avalanche og St. Louis Blues i Stanley Cup playoffen. Avalanche gikk seirende ut av den første kampen i semifinalen i Western Conference, og skal Blues ikke komme bakpå i best av syv-serien, bør de vinne denne kampen om de skal ha håp om å gå til finalen.

Få en velkomstbonus hos Betsafe og spill på NHL

Colorado Avalanche jakter den første finalen siden triumfen i 2001

Avalanche vant Central-divisjonen i Western Conference med 119 poeng, og etter 82 kamper holdt det til andreplass på sammenlagttabellen bak Florida Panthers 122 poeng. I kvartfinalen i Western Conference gikk de greit videre til semifinalen ved å vinne 4–0 over Nashville Predators. Avalanche var det eneste laget av alle i Stanley Cup playoffen som avanserte etter fire kamper. I den første semifinalekampen mot St. Louis Blues vant de 3–2 etter overtid.

Avalanche vant Stanley Cup i 1996 og 2001, men siden den gang har de ikke klart å komme seg til finalen. I år har de nok veldig lyst til å komme seg dit og kunne kjempe om den store pokalen.

St. Louis Blues ønsker å gjenta bragden fra 2019

Blues ble nummer tre i NHL Central-divisjonen i Western Conference etter 82 kamper med 109 poeng, noe som holdt til en niendeplass på sammenlagttabellen. I kvartfinalen i playoffen gikk de videre til semifinalen mot Avalanche ved å beseire Zuccas Minnesota Wild med 4–2.  

Laget har vært i Stanley Cup-finalen fire ganger. De tre første var tre år på rad, men både i 1968, 1969 og 1970 ble det finaletap med 4–0 i alle sammen. Det ble det derimot ikke da de omsider klarte å komme seg til finalen igjen i 2019. Da slo de Boston Bruins 4–3 over syv kamper i finalen og tok endelig sin første Stanley Cup-triumf. Det ga nok mersmak, og Blues vil gjerne komme seg til finalen nok en gang.

Ekspertene tror Colorado Avalanche vinner kampen

Hos mange er Avalanche holdt som favoritten til å vinne hele Stanley Cup denne sesongen, og oddsekspertene har også mest tro på dem i denne andre semifinalekampen. Derfor velger vi å spille på Avalanche-seier til odds på 1,70 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Avalanche vinner den andre semifinale kampen mot Blues til odds 1,70 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe og spill på NHL

Author: Shannon Sutton