Colorado Avalanche mot Tampa Bay Lightning – Oddstips i Stanley Cup

Torsdag klokken 02.00 er det klart for den første finalekampen i Stanley Cup. Årets finalister i NHL-sluttspillet er Colorado Avalanche som vant finalen i Western Conference, og finalegjengangeren Tampa Bay Lightning som ble mester i Eastern Conference. Dette er best av syvkamper, så det hele kan være avgjort den 22. juni, men det kan også bli den 28. juni før ett av lagene kan løfte den store pokalen. 

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Colorado Avalanche er i Stanley Cup-finalen for første gang siden 2001  

På lagets vei til finalen har Avalanche bare spilt to kamper mer enn det som behøves. Det var det eneste av 16 lag i sluttspillet som gikk til kvartfinalen med 4–0 da de beseiret Nashville Predators. I kvartfinalen ble 4–2 mot St. Louis Blues, før de i semifinalen og finalen i Western Conference slo Edmonton Oilers med 4–0.

Avalanche har ikke vært i Stanley Cup-finalen på 21 år, så de er overhodet ikke en finalegjenganger. Imidlertid har de hatt suksess de to gangene de har spilt finale, for de vant NHL:s Stanley Cup både i 1996 og 2001.

Tampa Bay Lightning er i Stanley Cup-finalen for tredje år på rad

Om Avalanche har spilt minimalt med kamper på veien til finalen, så har ikke finalemotstanderen Tampa Bay Lightning gjort det. Først beseiret de Toronto Maple Leafs og gikk til kvartfinalen med 4–3 etter å ha ligget under 2–3. Deretter gikk det greit i kvartfinalen med 4–0 over Florida Panters. I semifinalen og finalen i Eastern Conference lå de under 0–2 mot New York Rangers, men snudde det hele og gikk til Stanley Cup-finalen med 4–2. 

Tampa Bay Lightning er nå i lagets femte finale. De vant i 2004, og tapte i 2015, men har vunnet de to siste årene. Med finaleplass for tredje år på rad er de med elleve strake sluttspillseire i en eksklusiv klubb.

Ekspertene tror på Avalanche-seier

Oddsekspertene er klart mest tro på Colorado Avalanche i denne kampen mot Tampa Bay Lightning. De har også fordelen av hjemmebane, og derfor velger vi å spille på seier til Avalanche til odds på 2,02 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Colorado Avalanche slår Tampa Bay Lightning i den første finalekampen i Stanley Cup til odds 2,02 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe og spill på Stanley Cup

Author: Shannon Sutton