Danmark mot Spania – Oddstips i håndball-EM 2022

Håndball-EM 2022 for menn nærmer seg slutten, og på fredag spilles de to semifinalene som avgjør hvem som går til finalen, og hvilke to lag som må gjøre opp om bronsemedaljen om bronsefinalen. I den andre semifinalen klokken 20.30, møtes Danmark og Spania i Budapest for å kjempe om den siste plassen i EM-finalen på søndag.

Få en velkomstbonus hos Royal Panda

Danmark jakter sitt første EM-gull siden 2012

Danmark har vunnet de to siste verdensmesterskapene i håndball, men tapte OL-finalen i 2021 da de skulle forsvare OL-tittelen fra Rio de Janeiro i 2016. Det danske mannskapet er derfor hissige på en ny tittel, og eventuelt sitt første EM-gull siden 2012. Skulle de vinne denne semifinalen, og Frankrike slår Sverige i den andre, får Danmark muligheten til å revansjere tapet mot Frankrike i OL-finalen i 2021.

Danmark var favoritter før mesterskapet i Ungarn og Slovakia begynte. De har ikke skuffet underveis. Laget vant alle tre kampene i gruppespillet, og de tre første i hovedrunden. Det ble ettmålstap mot Frankrike i den siste hovedrundekampen, men da var de allerede klare for avansement og hvilte de beste spillerne.  

Kan Spania forsvare EM-tittelen fra de to siste mesterskapene?

Spania har mye å forsvare i dette mesterskapet siden de har vunnet de to siste mesterskapene i håndball-EM. Spanjolene kom seg greit gjennom det innledende gruppespillet med å vinne alle tre kampene. I hovedrunden vant de tre av fire kamper og gikk dermed til topps i gruppen. Lagets eneste tap kom mot Norge da Sagosen og co vant 27–23. Under VM i 2021 sikret Spania seg bronsemedaljen, og det samme klarte de under OL i Tokyo i 2021. Da Spania møtte Danmark under OL ble det 27–23-seier til danskene.  

Danskene er storfavoritter i semifinalen

Danmark scorer flere mål enn Spania samtidig som de også slipper inn færre mål. Dette er en stor fordel når det strammer seg til i mesterskapet, og oddsekspertene er ganske klare på at danskene drar dette i land. Derfor spiller vi på Danmark-seier til 1,20 i odds hos Royal Panda.

Vårt oddstips: Danmark slår Spania i semifinalen i håndball-EM til odds 1,20 hos Royal Panda

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Royal Panda og spill på håndball-EM

Author: Shannon Sutton