Edmonton Oilers mot Los Angeles Kings – Oddstips i NHL

Lørdag klokken 04.00 er det klart for den syvende og avgjørende kampen mellom Edmonton Oilers og Los Angeles Kings i Stanley Cup playoffen. Lagene har vunnet tre kamper hver i kvartfinalen i Western Conference, og i best av syv-serien vil altså den siste kampen avgjøre hvilket av disse to lagene som går videre til semifinalen.

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Stanley Cup

Edmonton Oilers jakter lagets første finale siden 2006

Oilers ble nummer to i Pacific-divisjonen i Western Conference og nummer 11 på den sammenlagte ligatabellen for alle de fire divisjonene i NHL, med til sammen 104 poeng. Dette sikret laget seg via 38 seire, 27 tap og 11 seire etter overtid samt 6 tap etter overtid. 

Laget har vunnet Stanley Cup fem ganger, men siste gang var helt tilbake i 1990. Siden den gang er den beste prestasjonen finaletapet i 2006. I de seks kampene som er spilt i årets sluttspill har lagene vunnet like mange kamper. Oilers beste prestasjon så langt er 8–2-seieren i den tredje kampen.

Los Angeles Kings ønsker å gjenta prestasjonen fra 2014

Kings ble nummer tre i Pacific-divisjonen og nummer 14 på sammenlagttabellen. Lagets 99 poeng kom etter 35 seire, 9 seire i tilleggstiden, 11 tap etter overtid samt 27 tap. 

Laget har vært i Stanley Cup-finalen tre ganger. Etter tap i deres første i 1993, ble det suksess i de to neste med seire i både 2012 og 2014. Dette ga mersmak og laget fra LA vil nok ha mer edelt metall. I kvartfinalen i sluttspillet i Western Conference kom de godt i gang med seier i den første kampen, men fikk to klare tap i de to neste. Av lagets seire kom den siste etter 4–3 i overtiden i den femte kampen. 

Ekspertene tror Oilers drar det hele i land

Lagene har altså vunnet annenhver kamp, men samtidig har Oilers sine seire vært klarere. Oddsekspertene tror dermed at de vinner denne siste og avgjørende kvartfinalekampen. Derfor velger vi å spille på Oilers-seier til odds på 1,84 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Oilers vinner den syvende og avgjørende kampen mot Los Angeles Kings til odds 1,84 hos NordicBet.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Stanley Cup

Author: Shannon Sutton