Elverum mot Runar Sandefjord – Oddstips i Rema 1000-ligaen

Søndag klokken 18.30 er det klart for storoppgjør i norsk herrehåndball når Elverum tar imot Runar i Rema 1000-ligaen. Elverum er allerede seriemester, men for Runar gjelder det å ta så mange poeng som mulig på de siste kampene for å sikre seg medalje.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Rema 1000-ligaen

Elverum er seriemester for tredje år på rad

Med fire kamper igjen av årets serie i håndball, er det ingen lag som lenger kan ta igjen Elverum. Etter 22 spilte kamper, enten hjemme i Terningen Arena eller bortekamper over det ganske land, er det ingen lag som ennå har klart å hamle opp med den regjerende mesteren. Elverum har vunnet alle kampene og har 44 poeng. Ned til Drammen på sølvplass er det hele elleve poeng. Dermed er det ingen som lenger kan ta fra laget et nytt seriegull.

Runar på poengjakt for å sikre medalje

Med fire kamper igjen ligger Runar på fjerdeplass på tabellen etter å ha sikret seg 29 poeng etter 14 seire, en uavgjort og syv tap. Opp til Drammen på sølvplass er det fire poeng, og foran på tabellen er også storsatsende Kolstad med 29 poeng, men med en kamp mer spilt. Halsende bak kommer også Nærbø og ØF Arendal Elite med henholdsvis 27 og 26 poeng.   

Runar har ikke tatt medalje siden 2009/2010-sesongen, og er nok veldig sugne på det denne sesongen. Sølv er fremdeles mulig, men veien til en sjetteplass er heller ikke lang. Laget fra Sandefjord vil derfor kjempe om hvert eneste poeng i serieinnspurten.

Elverum er storfavoritter

Basert på denne sesongens resultater er Elverum klare favoritter i denne kampen. Det er lenge siden Runar vant mot Elverum, og i forrige serieoppgjør mellom disse to i desember, vant Elverum 31–28 borte i Sandefjord. Sandefjord har vist god form i de to siste seriekampene med seier hjemme mot Arendal og ikke minst en sterk borteseier mot Drammen i kampen før det. Likevel blir nok vertene et par nummer for store i henhold til oddsen, og derfor satser vi på Elverum-seier til 1,10 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Elverum vinner hjemme mot Runar Sandefjord til odds 1,10 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Rema 1000-ligaen

Author: Shannon Sutton