England mot Italia – Oddstips i Nations League

Lørdag klokken 20.45 er det klart for reprise av fjorårets EM-finale når England og Italia møtes på Molineux Stadium i Wolverhampton til gruppespillkamp i Nations League. De regjerende europamestrene har kommet godt i gang i turneringen, mens vertene har slitt med å skaffe seg poeng så langt.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

England har slitt i starten av turneringen og er på poengjakt

Det er et poengjaktende England som møter Italia på lørdag, for Three Lions har ikke fått den starten på Nations League som de hadde håpet på. Plassert i gruppe A3 sammen med Ungarn, Italia og Tyskland, ligger England sist i gruppen med skarve ett poeng etter to spilte kamper. I åpningskampen tapte de 1–0 borte mot Ungarn, mens det ble uavgjort 1–1 borte mot Tyskland i den andre. Englands scoring kom på straffespark i det 88. minuttet, så foreløpig har de ikke klart å score mål i åpent spill i Nations League.

Italia har kommet godt i gang og leder gruppen

Til tross for EM-tittel for ett år siden, blir det for andre gang på rad et kommende fotball-VM uten Italia da de ble utslått i playoff. Dermed er det bare Nations League Gli Azzurri har å spille for det kommende året. Italia har kommet godt i gang i turneringen, og leder gruppen med fire poeng etter to spilte kamper. I den første kampen spilte de 1–1 hjemme mot Tyskland, mens det ble seier på eget gress med 2–1 over Ungarn i den andre kampen.

England er klare favoritter hos ekspertene

Til tross for at England har fått en heller dårlig start på denne utgaven av Nations League, har oddsekspertene stor tro på at de sikrer seg alle tre poengene i dette oppgjøret. Hjemmebanefordelen taler også til Englands fordel, og derfor velger vi å spille på seier til England til odds på 1,80 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: England slår Italia i Nations League til odds 1,80 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og bruk på Nations League

Author: Shannon Sutton