Finland mot Sverige – Oddstips på ishockey i OL hos Bettingspesialisten

Søndag klokken 09.40 er det prestisjeoppgjør i OL når Finland og Sverige møtes til kamp. En kamp som avgjør hvem som vinner gruppe C, og dermed går direkte til kvartfinalen uten å måtte gå veien om en kvalifiseringskamp etter den innledende gruppespillrunden.  

Spill odds på ishockey i OL med velkomstbonusen fra Betsafe

God start på OL for Finland

Det var ingen tvil da Finland spilte den første kampen under OL-turneringen på torsdag. Til slutt ble det 6–2 mot Slovakia. Finland tok føringen og ledet 3–1 etter første periode. I den andre perioden ble det et mål til hvert av lagene, men i tredje periode feide finnene all spenning til side med to scoringer.

På fredag møtte Finland Latvia, og som forventet tok Finland seieren også i dette oppgjøret. Det tok imidlertid tid å sikre 3–1-seieren. Den andre perioden var nesten over da Finland omsider tok ledelsen, før Latvia utlignet tidlig i tredjeperioden. Deretter vippet kampen frem til to finske scoringer i de fem siste minuttene av tredjeperioden forseglet resultatet. 

Sverige er også kommet godt i gang i OL-turneringen

Svenskene fikk en god start på OL-turneringen i ishockey med 3–2-seier over Latvia i den første gruppespillkampen på torsdag. Sverige ledet 3–0 tidlig sent i den andre perioden, men to scoringer av Latvia på gjorde at det siste kvarteret av kampen ble meget spennende. Også i den andre gruppespillkampen vant Sverige da de slo Slovakia 4–1 på fredag. Sverige punkterte denne kampen tidlig med tre scoringer i den første perioden. Den andre perioden ble målløs, og en scoring til hvert av lagene i sluttminuttene forandret ikke på annet enn sluttresultatet.  

Ekspertene tror Finland vinner det nordiske oppgjøret

Begge lagene har altså vunnet de to første kampene. Dermed blir dette nordiske oppgjøret en kamp om gruppeseieren. Oddsekspertene har mest tro på Finland, og derfor velger vi å gå for seier til Finland til 2,15 i odds hos Betsafe.

Vårt oddstips: Finland slår Sverige i OL-kampen til odds 2,15 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Spill odds på ishockey i OL med velkomstbonusen fra Betsafe

Author: Shannon Sutton