Lazio mot Inter – Oddstips i Serie A

Fredag klokken 20.45 er det klart for et spennende møte mellom fotballbyene Milano og Roma når Lazio får besøk av Inter på Stadio Olimpico i Roma. Den italienske ligaen har bare så vidt kommet i gang, og dette blir den tredje serierunden i Serie A. Inter har fått en bedre start enn Lazio, så vertene går for full pott i denne kampen for å ikke hektes av i tetstriden.

Få en velkomstbonus hos MobileBet

Lazio behøver alle poengene for å henge med i toppen

Lazio som ble nummer 5 i Serie A i forrige sesong, ligger som nummer 8 i serien etter en seier og en uavgjort på de to første kampene. I åpningskampen vant de 2–1 hjemme mot Bologna, mens det bare ble 0–0 borte mot Torino i den andre kampen i årets serie. Forrige sesong sanket de 20 poeng mindre enn Inter, og om de ikke skal havne for langt bak poengmessig i seriestarten, er det viktig med tre poeng i dette oppgjøret.

Inter har vunnet de to første seriekampene

Inter endte med sølvmedalje i forrige sesong bak byrivalen AC Milan. Denne sesongen har startet godt og de ligger som nummer 2 i serien etter to seire på de to første kampene. De er sammen med serieleder Napoli og Roma på tredjeplass, de eneste lagene som står med full poengpott etter de to første seriekampene. Inter vant 1–2 borte mot nyopprykkede Lecce i den første kampen, før de beseiret Spezia med 3–0 hjemme i forrige serierunde.

Ekspertene tror Inter vinner kampen

Lazio vant tilsvarende oppgjør 3–1 i forrige sesong, mens Inter slo tilbake med 2–1 i hjemmekampen i januar. Oddsekspertene tror at Inter blir for sterke for Lazio også i dette oppgjøret. Derfor velger vi å spille på seier til Inter til odds på 1,86 hos MobileBet.

Vårt oddstips: Inter slår Lazio borte til odds 1,86 hos MobileBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos MobileBet

Author: Shannon Sutton