Lewis Hamilton ender Topp 2 i Formel 1-løpet i Belgia Grand Prix

Søndag klokken 13.00 er det klart for Belgia Grand Prix. Dette blir den fjortende av de i alt 22 rundene som skal kjøres i løpet av årets Grand Prix-sesong. Dette blir en ekstra spennende runde i og med at det er gått nærmere én måned siden forrige løp i Ungarn Grand Prix. Hvem av kjørerne har klart å bevare formen best, og hvilke lag har fått mest dreis på bilene sine? Vinneren av løpet avgjøres som sagt på søndag, men før det skal det både trenes og kjøres om pole position. Det er to treninger på fredag, og én på lørdag før kvalifiseringen skal gjennomføres. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Kun Red Bull Racing og Ferrari har vunnet denne sesongen

Etter at 13 løp av årets sesong er kjørt, er det kun to lag som har klart å vinne ett løp. Ferrari har 4 seire, mens Red Bull Racing har hele 9. Charles Leclerc har sørget for tre av Ferraris seire, mens Carlos Sainz jr sørget for den fjerde. Sergio Pérez har vunnet én gang for Red Bull, mens Max Verstappen har vunnet hele åtte løp denne sesongen.

Mesterskapet ledes suverent av Max Verstappen med 258 poeng foran Charles Leclerc og Sergio Pérez som har henholdsvis 178 og 173 poeng. Deretter følger George Russel, Carlos Sainz jr og Lewis Hamilton med poengsummene 158, 156 og 146.  

Lewis Hamilton med to strake andreplasser

Lewis Hamilton er som kjent blitt verdensmester hele 7 ganger. Første gang i 2008 før det ble to strake i 2014 og 2015, og deretter fire på rad i årene 2017–2020. Denne sesongen har han ikke vunnet noen løp, men har vist bra stigning i de siste løpene. Veien opp til andreplassen er ikke lang med suksess i de kommende løpene. I de to sist Grand Prix-løpene er han blitt nummer 2, og før det igjen hadde han tre strake tredjeplasser. Det betyr at han har vært på podiet i de fem siste løpene, og oddsekspertene mener det kan gjentas..

Med raskeste runde igjen kan Hamilton kapre Topp 2

Lewis Hamilton har vist en stigende formkurve i de siste i Formel 1, og virker å ha stabilisert seg blant de tre best. Han har kanskje begynt å venne seg til den nye bilen, og det kan bety mye i de tette duellene. Han har enda ikke startet i pole position, men har kjørt seg godt opp i flere løp. 

I forrige løp hadde han raskeste runde, og det samme klarte han også på hjemmebane i Storbritannia Grand Prix i den tiende runden. Han kan klare dette i Belgia også, og da kan det fort bli en topplassering. Derfor spiller vi på at Lewis Hamilton ender blant de to beste i Belgia Grand Prix til 2,25 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Lewis Hamilton ender blant de 2 beste i Belgia Grand Prix på søndag til odds 2,25 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Author: Shannon Sutton