Lillestrøm mot Rosenborg – Oddstips i Eliteserien

Søndag klokken 18.00 er det klart for det som kan bli et spennende oppgjør når Lillestrøm tar imot Rosenborg på Åråsen. Kanarifuglene har virkelig imponert så langt i sesongen, og det skal bli interessant å se hvordan de vil komme ut av sesongens første møte mellom disse to.  

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Lillestrøm leder serien etter en god start på sesongen

Med flere tidligere Rosenborg-spillere på laget, har laget fra Romerike virkelig fått det til å svinge etter returen til Eliteserien i fjor. I en sesong hvor de overrasket mange ved å bli nummer fire i serien på plassen foran Rosenborg.

Etter ti spilte kamper har kanarifuglene 24 poeng etter 7 seire og 3 uavgjort, og med det leder de Eliteserien med 2 poeng ned til Molde. Ved siden av Viking er de mestscorende med 21 mål, og de er grådigst bakover med kun 7 mål imot så langt.

Alt har ikke gått på skinner for Rosenborg hittil

Forventningene er alltid store til Rosenborg, men mannskapet til Kjetil Rekdal har ikke imponert for mye så langt. Tidvis har de glimtet til, men det er nok et stykke igjen før spill og samhandling sitter.  Troillongan ligger på en sjetteplass med 14 poeng etter 3 seire, 5 uavgjort og 1 tap. De har dermed en kamp mindre spilt enn Lillestrøm og kan tette gapet ytterligere med seier i denne kampen. 

Rosenborg har kun sluppet inn ti mål så langt i sesongen, men er ikke av de som scorer mest. Derfor er det blitt mange uavgjortkamper, og der ligger hovedforklaringen til poengdifferansen opp til serielederen.

Lillestrøm er favoritter hos ekspertene

Begge kampene i fjorårets serie endte med seier til Lillestrøm. De kanarigule er også favoritter hos oddsekspertene denne gangen, og derfor velger vi å spille på seier til Lillestrøm til odds på 2,05 hos ComeOn.

Vårt oddstips: Lillestrøm slår Rosenborg hjemme til odds 2,05 hos ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på Eliteserien

Author: Shannon Sutton