Liverpool mot Leicester – Oddstips i Premier League

Fotballen i Premier League er kommet i gang igjen etter vinterpausen, og på torsdag klokken 20.45 er det klart for et spennende møte mellom Liverpool og Leicester på Anfield. Lagene har vært opptatt med cupspill de siste ukene, samtidig som Liverpool får tilbake Sadio Mané og Mohamed Salah fra Afrikamesterskapet.  Det siste burde gi et ekstra løft for vertene.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Premier League

Liverpool går for seier for å ikke ramle av i gullkampen

De røde ligger på sølvplass i Premier League ni poeng bak Manchester City. Liverpool har en kamp mindre spilt, men trenger full poengpott i denne kampen om de fortsatt skal ha håp om å henge med i gullkampen i Premier League.  

Liverpool er inne i en god periode med en uavgjort og fire seire på de fem siste kampene. På søndag gikk de videre i FA-cupen ved å beseire Cardiff 3–1. I en kamp som viste at blant annet Harvey Elliott tilbake fra skade samt nyervervelsen Luis Diaz, fort kan bli viktige bidragsytere resten av sesongen. I tillegg er som nevnt de to viktigste på topp tilbake etter en måneds fravær grunnet Afrikamesterskapet.

Leicester er inne i en dårlig periode

Leicester har vist en dalende trend i Premier League. Og klubben holder et svakere nivå enn hva vi har vært vant til i de foregående sesongene. De ligger nå nede på tiendeplass og har samlet 26 poeng på 20 spilte kamper. Med seire i de utsatte kampene kan det se litt bedre ut. Men noe av utfordringen er at de fleste av lagene som ligger foran Leicester og kjemper om Top 4, også har en til tre utsatte kamper som de kan sanke poeng på.

På søndag gikk de på en skikkelig smell i FA-cupen da de ble slått ut av turneringen etter at Nottingham Forrest beseiret dem 4–1 på eget gress i Nottingham.  Laget har vunnet to av de fem siste kampene. Men de tre siste er endt med to tap og en uavgjort. 

Liverpool er klare favoritter

Leicester vant 1– 0 hjemme da lagene møtte i PL fjerde juledag. Men oddsekspertene har lite tro på at den dårlige formen snus foran denne kampen og at de kan gjenta dette. Derfor satser vi på Liverpool-seier til 1,28 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Liverpool sikrer seg alle tre poengene hjemme mot Leicester til odds 1,28 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Premier League

Author: Shannon Sutton