Liverpool mot Real Madrid – Oddstips for finalen i Champions League

Lørdag klokken 21.00 er det klart for nok et gigantmøte innenfor europeisk klubbfotball når Liverpool og Real Madrid møtes i Champions League-finalen på Stade de France i Paris. Dette blir Spania mot England, det blir Jürgen Klopp mot Carlo Ancelotti. Dette blir en reprise av finalen i Paris i 1981 samt i Kiev i 2018. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Champions League

Liverpool jakter sin 7. triumf i Champions League

De røde fra Merseyside har hatt en ganske overbevisende reise til Champions League-finalen. I gruppespillet vant de alle seks kampene og fikk flere poeng enn Atletico Madrid, Porto og AC Milan til sammen. De scoret også like mange mål som disse tre lagene gjorde. I åttendedelsfinalen beseiret de Inter 2–1 sammenlagt, før Benfica ble slått med totalt 6–4 i kvartfinalen. Siste hinder på veien til finalen var den gule ubåten Villarreal. Etter to semifinalekamper ble Liverpool klare for CL-finalen med 5–2.

Liverpool har stolte tradisjoner i denne turneringen, og laget har også vunnet den 6 ganger. Liverpool har spilt ti finaler, og den siste finalen de tapte var mot nettopp Real Madrid i 2018. Derfor er de røde ekstra motivert for et annet utfall av finalen denne gangen.

Real Madrid har vunnet turneringen flest ganger

Los Blancos har vunnet Serievinnercupen/Champions League hele 13 ganger. I tillegg har de tapt finalen fire ganger, men det er lenge siden forrige finaletap. Det kom faktisk i Paris i 1981, og finalemotstanderen den gangen var Liverpool.

Real Madrid tapte den første kampen i gruppespillet, men deretter gikk det greit med fem strake seire, og laget vant gruppen med fem poeng foran Inter. I utslagsrundene måtte de streve mer i hver runde enn hva lørdagens finalemotstander var nødt til. 

I åttendedelsfinalen slo de ut Paris Saint-Germain med 3–2 etter å ha tapt den første kampen. I kvartfinalen måtte det ekstraomganger til i det siste oppgjøret hjemme, før de avanserte med 5–4 mot Chelsea. I semifinalen virket det også kjørt da Manchester City tok ledelsen i den andre kampen med tyve minutter igjen, men mirakuløse sluttminutter sikret ekstraomganger, og det endte med at Real Madrid gikk til finalen med 6–5 sammenlagt.

Liverpool er favoritter hos ekspertene

Hos bookmakerne har de fleste mest tro på at Liverpool vinner, og de røde har også litt mer motivasjon i og med at de tapte finalen mot Real Madrid for fire år siden. Dette kan være faktoren som gir Liverpool deres syvende triumf i Champions League, og derfor velger vi å spille på Liverpool-seier til odds på 2,10 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Liverpool vinner finalen i Champions League mot Real Madrid til odds 2,10 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Champions League

Author: Shannon Sutton