Luton Town mot Huddersfield Town – Oddstips for playoff i Championship

Fredag klokken 20.45 er det klart for det første oppgjøret i semifinalen i playoff til Premier League, når Luton Town tar imot Huddersfield Town på Kenilworth Road. Lagene skal også møtes den 16. mai, og sammenlagtvinneren av disse to kampene møter vinneren av den andre semifinalen i playoff-finalen på Wembley den 29. mai. Vinneren av finalen rykker opp til i Premier League og får spille der i den kommende sesongen.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Luton jakter en plass i Premier League for første gang

Luton hadde en god sesong i Championship og sikret seg den siste plassen i playoff ved å bli nummer seks. Det var en forbedring etter tolvteplassen i forrige sesong. Laget fikk 75 poeng etter 21 seire, 12 uavgjort og 13 tap. Laget scoret 63 mål, men slapp samtidig inn 55 mål.

Luton har aldri spilt i Premier League siden laget rykket ned fra øverste nivå etter 1991/1992-sesongen. Da hadde laget hatt sin storhetstid etter 10 sesonger på øverste nivå i det engelske ligasystemet. Etter det var de på en tidvis ørkenreise, og spilte sågar fire sesonger utenfor det profesjonelle ligasystemet. Laget rykket opp til Championship etter sesongen 2018/2019.

Bruk en oddsbonus på LeoVegas og Play off

Huddersfield jakter opprykk etter tre år på nivå to

Huddersfield ble nummer tre i Championship denne sesongen og endte dermed på den første plassen som ikke ga direkte opprykk til Premier League. Laget sikret seg 82 poeng etter 23 seire, 13 uavgjort og 10 tap. Laget scoret 64 ganger og slapp inn 47 mål.

Huddersfield rykket ned fra Premier League etter 2018/2019-sesongen, og det innebærer at de og Luton har spilt like lenge på nivå to i ligasystemet. Årets prestasjon er en klar forbedring fra forrige sesong hvor de endte helt nede på en 20. plass.

Ekspertene tror at Luton vinner hjemme

Denne sesongen vant Huddersfield 2–0 i april, mens lagene spilte 0–0 i februar. I forrige sesong endte begge oppgjørene 1–1, mens Luton vant begge møtene mellom disse i 2019/2020-sesongen. Oddsekspertene heller ganske klart i favør Luton i dette oppgjøret. Hjemmebane er også en klar fordel. Derfor spiller vi på Luton-seier til 2,40 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Luton vinner den første kampen i playoff-semifinalen mot Huddersfield til odds 2,40 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Bruk en oddsbonus på LeoVegas og Play off

Author: Shannon Sutton