Manchester City mot Real Madrid – Oddstips i Champions League

Tirsdag klokken 21.00 er det klart for den første semifinalekampen i Champions League mellom Manchester City og Real Madrid. Kampen på Etihad vil gi en god indikator på hvor den spanske serielederen står når de møter ett av verdens beste klubblag. 

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på Champions League

Manchester City jakter sin første triumf i Champions League

City har vunnet mye sølvtøy under Pep Guardiolas ledelse, men den store pokalen fra Champions League mangler ennå. Hos de lyseblå er det nok mange som hadde byttet bort noen av de andre pokalene mot denne. I fjor var det nært at den havnet i Manchester, men som kjent ble det i stedet Chelsea som sikret seg den med 1–0-seieren over City i CL-finalen.

City er i form, og i helgen vant de komfortabelt 5–1 hjemme over Watford i Premier League. I CL har det også vært en grei vei på turen til semifinalen, med unntak av de to kvartfinaleoppgjørene mot Atletico Madrid, hvor City måtte kjempe for 1–0-seieren hjemme og 0–0 i returoppgjøret.

Real Madrid får tøff motstand på veien mot en eventuell CL-finale

Carlo Ancelotti har etter hvert fått struktur på Real Madrid, og sørget for at laget mer eller mindre cruiser inn til nok et seriegull i La Liga. I Champions League vant de gruppen greit etter å ha tapt den første kampen i gruppespillet. I åttendedelsfinalen ble det 0–1-tap i bortekampen mot Paris Saint-Germain, men i returoppgjøret på Santiago Bernabeu var det ingen tvil, og Los Blancos vant 3–1. 

I den første kvartfinalekampen borte mot Chelsea tok de en imponerende 3–1-seier, men Chelsea slo tilbake med det samme resultatet i returoppgjøret i Madrid. Dermed måtte det ekstraomganger til, og et 3–2-tap for å sikre avansementet til semifinalen. På onsdag befestet de ligaledelsen ved å vinne 3–1 borte mot Osasuna.

City er store favoritter hos ekspertene

Forrige gang disse to lagene møttes var i åttendedelsfinalen i CL i 2019/2020-sesongen. Den gang vant City begge kampene 2–1. Oddsekspertene er sikre på at de lyseblå drar i land seieren også i denne kampen. Derfor spiller vi på Manchester City-seier til 1,46 i odds hos ComeOn. 

Vårt oddstips: City vinner den første semifinalekampen hjemme mot Real Madrid til odds 1,46 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på Champions League

Author: Shannon Sutton