Manchester City mot Tottenham – Oddstips i Premier League

Lørdag klokken 18.30 er det klart for et oppgjør mellom serielederen og et lag som aspirerer til Top 4, når Manchester City tar imot Tottenham Hotspur på Etihad Stadium. Vertene har kurs mot seriegull, mens gjestene trenger alle poengene de kan få for å manøvrere seg inn blant de fire beste i Premier League ved sesongslutt.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

City ubeseiret på 15 kamper i Premier League

Mannskapet til Pep Guardiola har vært inne i en lang seiersperiode i serien. Laget har ikke tapt i Premier League siden de ble beseiret på eget gress av Crystal Palace den 30. oktober. Etter den tid er det blitt fjorten seire og ett uavgjortresultat borte mot Southampton. City leder nå serien med 63 poeng etter 25 spilte kamper.

På de fem siste kampene står laget med en uavgjort og fire strake seire i alle turneringer. På tirsdag vant de 5–0 borte mot Sporting Lisboa åttendedelsfinalen i Champions League. 

Tottenham inne i en dårlig periode

Tottenham kom inn i en bedre periode etter at Antonio Conte overtok roret i begynnelsen av november. Det var starten på en rekke med ni kamper uten tap, hvorav seks seire, som dermed gjorde at laget klatret på tabellen. For tiden ligger laget på åttendeplass i Premier League med 36 poeng. Dette er på 22 kamper, så Tottenham har muligheten til å manøvrere seg inn blant de fem beste om resultatene går deres vei i de tre utsatte kampene. 

I det siste har det imidlertid gått heller dårlig for Tottenham som har tapt de tre siste seriekampene. I helgen ble det 0–2-tap hjemme mot Wolverhampton, og laget må snu denne trenden om de skal klare spill i Europa neste sesong. 

Man City er store favoritter

City har færre hviledager enn Tottenham før denne kampen siden de spilte Champions League på tirsdag, men dette blir neppe avgjørende for sluttresultatet. Oddsekspertene ser på City som storfavoritter i denne kampen, og derfor satser vi på City-seier til 1,28 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Manchester City tar alle tre poengene hjemme mot Tottenham til odds 1,28 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Premier League

Author: Shannon Sutton