Max Verstappen med raskeste rundetid i Nederland Grand Prix

Søndag klokken 15.00 er det klart for sesongens femtende løp i årets VM-runde når Nederland Grand Prix går av stabelen. Det betyr at det nå er bare åtte løp igjen av de 22 som skal avvikles i løpet av årets Grand Prix-sesong. Før løpet starter blir det hektiske dager for både førere og ikke minst for alle som arbeider i stallen hos de forskjellige lagene. På fredag er det to treninger, før den tredje treningen på lørdag. Deretter er det kvalifisering klokken 15 på lørdag ettermiddag hvor det gis full gass for å sikre seg pole position. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Max Verstappen leder VM suverent

Under årets sesong er det bare Red Bull Racing og Ferrari som har vunnet løp, med henholdsvis 10 og 4 seire. Max Verstappen har 9 for Red Bull, mens Sergio Pérez har 1. Charles Leclerc har 3 for Ferrari, mens Carlos Sainz jr stod for den fjerde. 

Max Verstappen leder suverent med 284 poeng foran Sergio Pérez og Charles Leclerc som har henholdsvis 191 og 186 poeng. Lite tyder på at noen skal fravriste nederlenderen VM-tittelen, for selv om ofte starter langt bak etter kvalifiseringen, er han god til å avansere runde for runde og til slutt ofte vinne med god margin.

Verstappen har hatt raskeste runde og vunnet 3 ganger i år

I løpet av denne sesongen har føreren fra Nederland både hatt løpets raskeste rund samtidig som han har vunnet løpet tre ganger. Det skjedde i Belgia forrige helg samt i Emilia Romagna og Miami i henholdsvis det fjerde og femte løpet. Han hadde også raskeste runde i Østerrike i den ellevte runden hvor han endte som nummer to etter å ha startet i pole position.

Ekspertene tror at Verstappen vinner med raskeste runde på søndag

Max Verstappen har som sagt vunnet 9 løp allerede denne sesongen i Formel 1 og ekspertene tror også han vinner på hjemmebane i Nederland. Han har hatt raskeste runde i 4 av løpene, og oddsekspertene har stor tro på at han kjører den raskeste runden for femte gang på søndag. Derfor spiller vi på at Max Verstappen både vinner løpet og har raskeste rundetid i Nederland Grand Prix til 2,20 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Max Verstappen vinner løpet og får raskeste rundetid i Nederland Grand Prix på søndag til odds 2,20 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton