Minnesota Wilds mot Calgary Flames – Oddstips i NHL

På fredag klokken 02.00 er det klart for et spennende oppgjør når Minnesota Wilds og Calgary Flames møtes til lagenes nest siste kamp i den ordinære sesongen Kun ett poeng skiller disse to lagene som ligger på femte og sjetteplass på den totale ligatabellen. Med andre ord kan det bli en tett og spennende kamp. 

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Minnesota Wilds og Zucca er klare for Stanley Cup

Wilds har hatt en god sesong og ligger som nummer seks på totaltabellen i NHL med 109 poeng til tross for et overraskende hjemmetap i forrige kamp mot nest svakeste lag Arizona Coyotes, som kun har 53 poeng så langt. Mats Zuccarello Aasen stod over denne kampen, men han har virkelig bidratt til Wilds’ suksess denne sesongen. Det er blitt flere milepæler og klubbrekorder. Han har passert 500 målpoeng, og har 52 assist hittil i sesongen. 

Etter grunnserien og utdelingen av Presidents Trophy til laget med flest poeng sammenlagt, avanserer 16 lag til sluttspillet eller Stanley Cup. Det er de tre beste lagene i hver divisjon samt de to beste lagene i hver Conference som ikke endte Topp 3 i en divisjon. Wilds er nummer to i Central Division i Western Conference og er dermed klare for sluttspillet, noe de uansett ville vært med tanke på totalplasseringen.

Calgary Flames vinner divisjonen og går til sluttspillet

I grunnserien spiller alle lagene 82 kamper. Dette er 32 kamper som er to kamper mot lag som ikke er i samme Conference, 24 kamper med to kamper mot lag som ikke er i samme divisjon i samme Conference samt 26 kamper med tre eller fire kamper mot lag i samme divisjon i samme Conference.

Calgary Flames leder klart i Pacific Division i Western Conference er og er også klare for sluttspillet og Stanley Cup. De ligger nå som nummer 5 sammenlagt med 110 poeng etter 80 spilte kamper, etter at de beseiret Nashville Predators med 5–4 borte etter overtid i den forrige kampen.

Ekspertene tror dette blir en særdeles jevnspilt kamp

Analytikerne vurderer disse to lagene som jevngode. Hos oddsekspertene settes det samme odds på begge ved fulltid, og det samme gjelder når det inkluderes overtid og straffeslag. De fire siste møtene har endt med seier til Flames, men samtidig har Wilds hjemmebanefordel og har to seire mer enn Flames i ordinær spilletid. Derfor velger vi å spille på seier til Zucca og Wilds til odds på 2,40 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Wilds drar det hele land mot Flames til odds 2,40 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på NHL

Author: Shannon Sutton