Napoli mot Inter – Oddstips i Serie A

Lørdag klokken 18.00 er det klart for toppoppgjør i Serie A når ligaleder Inter møter andreplasserte Napoli på Stadio Diego Armando Maradona. Inter tapte forrige seriekamp, mens Napoli vant sin og knep med det inn på Inters forsprang. Med seier til hjemmelaget i denne kampen, kan det bli skikkelig spenning om ligagullet i italiensk fotball.

Få en velkomstbonus hos Betsson

Napoli har fått los på gull igjen

Etter 24 kamper har de blå fra Sør-Italia kommet i gullposisjon igjen. Laget hadde et lite formdropp, men har nå 52 poeng etter 16 seire samt fire uavgjort og tap. I siste serierunde vant de 2–0 borte mot Venezia, og ligger nå på andreplass kun ett poeng bak Inter, som riktignok har en kamp mindre spilt. Napoli har vist god form i det siste og står med fire seire og et tap på de fem siste kampene. Tapet kom i cupkampen hjemme mot Fiorentina, som med tre scoringer i den andre ekstraomgangen vant 2–5, og sørget for at Napoli røk ut av Coppa Italia.

Inter vil gjerne forsvare gullet fra forrige sesong

Med en kamp mindre spilt enn de fleste utfordrerne har fjorårsvinner Inter litt å gå på, men mye kan forandre seg med nok et tap på lørdag. På 23 kamper har de sikret seg 53 poeng etter 16 seire, fem uavgjort og to tap. I forrige serierunde tapte de Derby della Madonnina mot AC Milan, da Rossoneri tok med seg alle poengene med en 2–1-seier. På tirsdag slo Inter tilbake og sendte Roma ut av Coppa Italia med en 2–0-seier. Inter står nå med tre seire samt en uavgjort og et tap på de fem siste kampene.

Inter er knepen favoritt

Napoli slipper inn færrest mål i Serie A, mens Inter scorer flest. Oddsekspertene tror på en jevn kamp og holder Inter som knepne favoritter. Likevel kan det være at Napoli som ikke har spilt cupkamp denne uken i tillegg til hjemmebanefordelen, drar dette i land. Derfor spiller vi på Napoli-seier til 2,68 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Napoli tar seieren hjemme mot Inter til odds 2,68 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Serie A

Author: Shannon Sutton