Norge mot Slovenia – Oddstips i Nations League

Torsdag klokken 20.45 er det klart for tredje runde i gruppe B4 i Nations League når Norge møter Slovenia på Ullevaal stadion. Ståle Solbakkens menn har fått en god start på turneringen, mens det samme ikke kan sies om gjestene fra Slovenia. Dermed blir det topp mot bunn som møtes i denne første hjemmekampen for Norge.

Få en velkomstbonus hos Luckster

Norge har fått en god start på Nations League med to seire

Da Nations League ble blåst i gang var det lenge siden Solbakkens menn hadde spilt en tellende kamp. Dette så imidlertid ikke ut til å plage det norske mannskapet nevneverdig, som tok en sterk borteseier mot Serbia med 1–0 etter scoring av Erling Braut Haaland etter en knapp halvtime. 

Tre dager senere var det naboduell i Stockholm mot Sverige, og Norge vant også denne kampen etter god fotball. Det ble 2–1-seier etter to nye scoringer av unge Haaland. Norge har dermed full poengpott etter de to første kampene, og leder gruppen med seks poeng.

Slovenia har hatt en dårlig start på Nations League

Mens Norge altså har fått en god start på Nations League, har det vært stikk motsatt for Slovenia. I den første kampen tapte de 0–2 hjemme mot Sverige, og i kamp nummer to gikk det ikke noe bedre. I det oppgjøret spilte de bortekamp mot Serbia, og da dommeren blåste av kampen ble det nok et tap, denne gangen med 4–1. Når Slovenia entrer Ullevaal er det altså som gruppejumbo med null poeng så langt i turneringen. 

Norge er klare favoritter hos ekspertene

Sist Norge og Slovenia møtes til tellende kamper var i 2018/2019-utgaven av Nations League. Den gangen vant Norge 1–0 hjemme og spilte uavgjort 1–1 i bortekampen. Hos oddsekspertene er ikke Slovenia levnet store sjansen i dette oppgjøret hvor Norge er klare favoritter. Derfor velger vi å spille på seier til Norge til odds på 1,41 hos Luckster.

Vårt oddstips: Norge slår Slovenia i Nations League til odds 1,41 hos Luckster

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Luckster og spill på Nations League

Author: Shannon Sutton