Real Sociedad mot Real Betis – Oddstips i Copa del Rey

Etter nærmere to ukers pause i spansk toppfotball, ruller den spanske cupen videre denne uken. De fire kvartfinalene gjøres unna med to kamper på både onsdag og torsdag. Vi velger å sette fokus på den første kampen på torsdag klokken 20.00, som spilles i San Sebastian mellom Real Sociedad og Real Betis.

Spill odds på Copa del Rey med velkomstbonusen fra ComeOn

Tyngre for Real Sociedad etter en flott sesongstart

Etter en flott start på sesongen og ligaledelse i perioder, har det gått tyngre for Real Sociedad i La Liga. For tiden ligger de på sjetteplass med 34 poeng, og har hele 16 poeng opp til serieleder Real Madrid. 

I Copa del Rey har det imidlertid gått greit. I åttendedelsfinalen beseiret de Atletico Madrid 2–0 hjemme, og sendte den regjerende seriemesteren ut av cupen. Den andre scoringen ble besørget av Alexander Sørloth. Den største utfordringen til Imanol Alguacils mannskap er at de scorer få mål. I La Liga er det kun seks lag som har scoret færre mål. I den eneste kampen Sociedad har spilt etter det forrige cupoppgjøret, ble det 0–0 hjemme mot Getafe.

Real Betis har vist god form i det siste

Real Betis har hatt en god sesong. For tiden ligger de på tredjeplass i La Liga med 40 poeng og en kamp mer spilt enn Sociedad. Laget scorer også mer mål enn Sociedad, og har dermed dratt i land flere seire. 

I forrige runde av Copa del Rey tok Sevilla-laget en sterk hjemmeseier, da de vant 2–1 over byrivalen Sevilla. Etter den tid har mannskapet til Manuel Pellegrini spilt to sterke kamper i La Liga. Første ble Alaves beseiret 4–0 hjemme i Sevilla, før laget tok en sterk borteseier med 1–4 mot Espanyol. 

Real Sociedad er ekspertenes favoritt

Mens Sociedad kun har funnet nettmaskene 22 ganger i serien, har Betis gjort det samme 41 ganger. Kun Real Madrid har scoret mer i La Liga denne sesongen. Skal Real Sociedad ha håp om semifinalebillett må de finne nettmaskene. Begge de to siste kampene mellom disse to lagene har endt med Betis-seier i Sevilla. I cupen for ett år siden vant de 3–1, mens La Liga-oppgjøret i desember endte 4–0. Likevel tror oddsekspertene at Sociedad har funnet formen i pausen samt at hjemmebanefordelen gjør at de vinner. Derfor velger vi å gå for Real Sociedad-seier til 2,05 i odds hos ComeOn.

Vårt oddstips: Real Sociedad vinner hjemme mot Real Betis til odds 2,05 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Spill odds på Copa del Rey med velkomstbonusen fra ComeOn

Author: Shannon Sutton