Rosenborg mot Kristiansund – Oddstips i Eliteserien

Lørdag klokken 18.00 er det klart for et lite «lokalderby» når Kristiansund tar turen til Lerkendal for å møte Rosenborg i Eliteserien. Lite har gått på skinner for nordmøringene hittil i sesongen, og det samme må vel sies om vertene, selv om de har klart å sanke noen flere poeng enn Kristiansund.  

Få en velkomstbonus hos Betsson

Rosenborg må vinne for å ikke sakke akterut i medaljekampen

Det er alltid store forventninger til Rosenborg, men så langt i sesongen er det bare tidvis at mannskapet til Kjetil Rekdal har vist godt spill. Forrige helg ble det 3–1-tap mot serieleder Lillestrøm, og etter ti spilte kamper er fasisten 14 poeng etter 3 seire, 5 uavgjort og 2 tap. 

Troillongan ligger helt nede på åttendeplass i Eliteserien og har 7 poeng opp til Viking som ligger på bronseplass. Stavanger-laget har riktignok spilt to kamper mer, men skal de svarte og hvite ha noe som helst håp om medalje i år, må de begynne å vinne fotballkamper igjen. I midtuken måtte det ekstraomganger til før de avanserte i cupen med 2–1 mot Levanger.

Kristiansund har 1 skarve poeng etter 8 kamper

Denne sesongen har det ikke vært mye som har lignet på det Kristiansund-laget som vi har sett i Eliteserien etter opprykket foran 2017-sesongen. Etter opprykket har de endt på plassene 7 til 5 i alle fem sesongene, men i 2022 er de suverent sist i Eliteserien. 

De har riktignok spilt færrest kamper av alle lagene i serien, men etter 8 kamper har de kun klart å sikre seg ett poeng etter syv tap og kun én uavgjort. Poenget kom i 2–2-kampen mot Hamarkameratene i den fjerde serierunden, og det betyr at nordmøringene ikke har tatt et eneste poeng på to måneder. Det er ti poeng opp til sikker grunn, og om ikke Kristiansund begynner å sanke poeng snart, kan det fort være slutten på Eliteserie-eventyret for denne gangen. På onsdag fikk de et lite løft med 3–1-seieren borte mot Strindheim i cupen.

Ekspertene har mest tro på Rosenborg-seier

Da lagene møttes i en treningskamp i februar i år vant Kristiansund 3–2, og i forrige sesongs møter ble det hjemmeseier 1–0 i de to kampene. Når det gjelder denne kampen er imidlertid oddsekspertene ganske så klare på at Rosenborg vinner. Derfor velger vi å spille på Rosenborg-seier til odds på 1,45 hos Betsson.

Vårt oddstips: Rosenborg slår Kristiansund hjemme til odds 1,45 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Eliteserien

Author: Shannon Sutton