Rosenborg mot VIF – Oddstips i Toppserien

Lørdag klokken 17.00 er det klart for toppoppgjør i Toppserien når Rosenborg tar imot VIF. Lagene har like mange poeng foran denne kampen, og begge behøver alle poengene om ikke luken opp til serieleder Brann skal øke enda mer. Den norske kvinnefotballen er i vinden for tiden, og i forrige serierunde satte Rosenborg publikumsrekord med 11 636 tilskuere på Lerkendal i kampen mot Brann. 

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Rosenborg har ikke gitt opp seriegullet

Rosenborg ligger på tredjeplass i serien med 5 poeng opp til Brann, etter at de beseiret nettopp Brann med 1–0 i forrige serierunde. De svarte og hvite har sikret seg 32 poeng etter 10 seire, samt 2 uavgjort og tap. Med kun fire kamper i fotball igjen er egentlig bare seier godt nok om de skal bli seriemestere. 

VIF har heller ikke gitt opp gullet

Gjestene fra Oslo har like mange poeng som Rosenborg, men de har spilt en kamp mindre og ligger dermed bedre an med tanke på å ta igjen Brann. VIF har sikret seg de 32 poengene via 10 seire, 2 uavgjort og 1 tap. Det er også det laget som har scoret flest mål hittil i serien, og de har også fått færrest mål imot. På de tretten spilte kampene er det blitt 41 scoringer og kun 6 innslupne mål.

Rosenborg er knepne favoritter hos ekspertene

Da lagene møttes i Oslo i mai ble det 1–1, og oddsekspertene tror det blir et jevnt oppgjør denne gangen også. I fjorårets Toppserie endte imidlertid begge kampene med Rosenborg-seier 2-1. Rosenborg har hjemmebanefordelen og det kan tippe det hele til deres fordel også denne gangen. Derfor velger vi å spille på seier til Rosenborg til odds på 2,40 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Rosenborg slår VIF i Toppserien til odds 2,40 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Toppserien

Author: Shannon Sutton