Runar Sandefjord – Kristiansand Håndball – Oddstips i Rema 1000-ligaen

Søndag klokken 18.00 er det klart for et spennende og viktig oppgjør i norsk herrehåndball når Runar tar imot Kristiansand Topphåndball i Rema 1000-ligaen. Med tre kamper igjen av serien er Kristiansand ute av medaljekampen, men det er ikke Runar, som ligger på fjerdeplass før denne kampen i Runarhallen.

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og spill på Ream 1000-ligaen

Runar jakter poeng for å sikre seg en medalje

Med tre kamper igjen ligger Runar på fjerdeplass i Rema 1000-ligaen etter å ha sanket 29 poeng etter 14 seire, en uavgjort og åtte tap. I forrige runde bet de godt fra seg, men måtte til slutt se seg slått med 27–25 av Elverum i ligaens vanskeligste bortekamp. 

Det er seks poeng opp til Drammen på sølvplass, men alt skal gå Runars vei om de skal ta seriesølv i norsk håndball. Da er sjansen for en bronsemedalje mye større. Kolstad ligger på tredjeplass i ligaen med samme poengsum som Runar, så med en god sesongavslutning kan lagets første medalje siden 2009/2010-sesongen bli sikret. I de to siste kampene møter de Sandefjord hjemme og Haslum borte, så sjansene for en bronse er så absolutt til stede.

Kristiansand må fokusere på å sikre plassen i sluttspillet

Med tre kamper igjen ligger Kristiansand på syvendeplass med 22 poeng etter 11 seire og 12 tap. I årets serie er dermed Kristiansand et lag som enten vinner eller taper, og er så langt det eneste laget ved siden av suverene Elverum, som ikke har spilt uavgjort i Rema 1000-ligaen. 

I de tre siste kampene handler det å sikre seg en sluttspillplass for Kristiansand, og det krever at de ikke ender lengre ned på tabellen enn nummer åtte. Fjellhammer, Bækkelaget og Halden kan true dette da de for tiden ligger to eller tre poeng bak på tabellen. Kristiansand har heller ikke den enkleste serieavslutningen da de møter Elverum borte og ØIF Arendal hjemme i de to siste kampene.  

Runar er klare favoritter

Disse to lagene har ikke møtt hverandre så ofte, men alle de siste møtene mellom disse har endt med seier til Runar. I det forrige møtet i september vant Runar 27–21 borte i Kristiansand. Oddsekspertene tror mest på Runar også i denne kampen, og med hjemmebanefordelen i tillegg drar de i land seieren. Derfor velger vi å satse på Runar-seier til 1,55 i odds hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Runar Sandefjord vinner hjemme mot Kristiansand Topphåndball til odds 1,55 hos Mobilebet.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og spill på Ream 1000-ligaen

Author: Shannon Sutton