Sevilla mot Manchester City – Oddstips i Champions League

På tirsdag braker det løs i Champions League igjen. Det er klart for den første runden i gruppespillet, og på grunn av vinterens fotball-VM i Qatar både begynner og avsluttes gruppespillet tidligere enn hva som er normalt. I gruppe G tar Sevilla imot en av forhåndsfavorittene Manchester City, i den første kampen, og det store spørsmålet er om godt spansk forsvarsspill skaper vansker for Erling Braut Haaland, som ganske sikkert har fokus på toppscorertittelen i denne turneringen.  

Dato: 6. september 2022
Avspark: 21.00
Arena: Estadio Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla)
Dommer: Davide Massa

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Dårlig formkurve for Sevilla

Sevilla er foreløpig bare en skygge av det laget som imponerte mange i perioder av La Liga i forrige sesong, og som er blitt nummer 4 i den spanske toppdivisjonen de tre siste sesongene. Laget ligger helt nede på 16. plass etter fire spilte kamper av årets sesong med kun ett skarve poeng. Fasiten er altså tre tap og en uavgjort, og i helgen tapte de 0–3 hjemme mot Barcelona. 

For to sesonger siden kom de til åttendedelsfinalen i CL, mens de røk ut allerede i gruppespillet forrige sesong. Likevel er jo dette et lag som kan det å spille europacup. 6 triumfer i Europa League siden 2006, senest i 2020 forteller sitt. Kanskje blir Europa et pustehull for klubben denne sesongen. 

Manchester City er kommet godt i gang

City er kommet godt i gang i Premier League og ligger på andreplass med 14 poeng på seks kamper. Fire seire og to avgjort gjør at de ligger poenget bak Arsenal. En god bidragsyter til poengfangsten har vært Erling Braut Haaland som har laget 10 ligamål så langt etter overgangen fra Borussia Dortmund. 

City tapte CL-finalen mot Chelsea for tå år siden, og i fjor glapp finalebilletten etter dramatiske overtidsminutter i semifinalen mot Real Madrid. Er det noe Pep Guardiola og City-miljøet ønsker seg denne sesongen så er det en seier i Champions League. Haaland ble toppscorer i denne turneringen for to år siden med 10 mål for Borussia Dortmund som den gang røk ut i kvartfinalen. Han går sikkert for en ny toppscorertittel denne sesongen også.

Ekspertene tror Haaland scorer kampens første mål

Hos oddsekspertene er det en klar holdning om at City vinner dette oppgjøret, men det er så lave oddsbetingelser at det er mer spenstig å satse på første målscorer. Oddsekspertene tror at det blir Erling Braut Haaland, og derfor velger vi å spille på at den unge nordmannen scorer først til odds på 3,00 hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Erling Braut Haaland scorer kampens første mål til 3,00 i odds hos Mobilebet.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Author: Shannon Sutton