Sparta mot Stavanger Oilers – Oddstips i Fjordkraftligaen

Torsdag klokken 19.00 er det klart for toppoppgjør i Fjordkraftligaen når Stavanger Oilers tar turen til Sarpsborg for å møte Sparta i Sparta Amfi. Oilers sikret seg seriegullet på tirsdag, men legger seg neppe ned i dette toppoppgjøret av den grunn, samtidig som Sparta er nødt til å vinne så mange som mulig av de resterende kampene for å berge sølvet.

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra ComeOn

Sparta på vei mot sølv

Med fire kamper igjen ligger Sparta femten poeng bak Oilers, og tanken på et eventuelt seriegull ble definitivt parkert etter Oilers seier i kampen på tirsdag. Med fire gjenstående kamper har Sparta med sine 81 poeng seks poeng ned til Stjernen på tredjeplass, men Fredrikstadlaget har to kamper mindre spilt og kan dermed ta igjen dette forspranget. Derfor må Sparta bruke resten av sesongen til å fokusere på sølvmedaljen, og ta lagets første seriemedalje siden 2017/2018-sesongen ved å holde erkerivalen Stjernen bak seg. 

Oilers er seriemester sesongen 2021/2022

Stavanger Oilers har et seriemesterskap og to tredjeplasser de tre siste sesongene. Forrige sesong ble som kjent avbrutt 17. mars etter at de hadde spilt 24 kamper, men denne sesongen ser det ut til at alle lagene får spilt 45 kamper. På tirsdag sikret Stavanger-laget seg seriegullet etter 41 spilte kamper, og gjentok bragden fra 2019/2020-sesongen. Oilers sikret seg seriegullet med å vinne 6–4 borte mot VIF. Stavanger Oilers står med 96 poeng foran dette oppgjøret og ingen lag kan lenger i teorien ta igjen dette forspranget. Oilers har bydd på en veldig fin ishockey i løpet av sesongen.

Ekspertene går for seier til Oilers

Begge lagene har fire seire og ett tap på sine fem siste kamper, men Oilers har oppnådd dette mot bedre motstandere. Oilers har statistisk sett et godt tak på Sparta og har vunnet syv av ni siste møtene og oddsekspertene tror på seier til Oilers.

Sparta og Stavanger Oilers har møtt hverandre fire ganger tidligere denne sesongen. Det har endt med tre seire til Oilers og en til Sparta. Stavanger Oilers viste tidvis stort spill mot VIF på tirsdag, og seriegullet gir nok et boost inn i denne kampen. Derfor velger vi å gå for seier til Stavanger Oilers til 2,10 i odds hos ComeOn.

Vårt oddstips: Stavanger Oilers vinner borte mot Sparta til odds 2,10 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra ComeOn

Author: Shannon Sutton