St. Louis Blues mot Minnesota Wilds – Oddstips i NHL

Lørdag klokken 03.30 er det klart for den tredje kampen i Stanley Cup playoffen når St. Louis Blues møter Zuccas Minnesota Wilds. Lagene har vunnet hver sin kamp, så det er fremdeles jevnt i best av syv-serien og en plass i semifinalen i Western Conference. De to første kampene har vært målrike, så for underholdningens skyld får vi håpe at lagene fortsetter med å putte pucken i mål.

Få en velkomstbonus hos Betsson

Slår St. Louis Blues tilbake etter tapet i forrige kamp?

Blues ble nummer 9 på den samlede ligatabellen for alle de fire divisjonene i NHL, og laget sikret seg til sammen 109 poeng etter 82 spilte kamper. Disse poengene kom etter 49 seire, 22 tap og 11 tap i spilleforlengelsen. 

Dette gjorde at Blues ble nummer tre i Pacific-divisjonen i Western Conference, og dermed sikret seg en plass i sluttspillet. Den første kvartfinalekampen mot Wilds gikk bra og laget vant 4–0 borte. I kamp nummer to slo imidlertid vertene tilbake slik at det fremdeles står likt i antall kamper, og begge lagene trenger tre seire for avansement i playoff.

En god sesong av Minnesota Wilds

Både Minnesota Wilds samt lagets norske innslag, Mats Zuccarello Aasen, har hatt en flott sesong i NHL. Det er blitt flere milepæler og klubbrekorder på Zucca, og i løpet av sesongen har han passert 500 målpoeng og 50 assist.

Wilds ble nummer fem på den samlede NHL-tabellen med 113 poeng etter 53 seire, 22 tap og 7 tap i tilleggstiden. Dette holdt også til andreplassen i Pacific-divisjonen bak Colorado Avalanche, men foran Blues. Minnesota Wilds så lite til hjemmebanefordelen i den første sluttspillkampen og gikk på et 4–0-tap mot Blues, men laget slo tilbake i kamp nummer to. Det oppgjøret endte med 6–2-seier. Zucca hadde assist på det femte målet, og var også deltagende i den tredje scoringen.  

Ekspertene tror det blir en jevnspilt kamp

I de to neste kampene er det Blues som får fordelen av hjemmebane. Oddsekspertene tror dette kan tippe det hele i fordel av hjemmelaget i denne kampen, som de også tror blir jevnspilt. Vi har imidlertid mest tro på Wilds og Zucca, og derfor velger vi å spille på Wilds-seier til odds på 2,55 hos Betsson.

Vårt oddstips: Wilds vinner den tredje kampen mot St. Louis Blues til odds 2,55 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton