Stavanger Oilers mot Frisk Asker – Oddstips i Fjordkraftligaen

På torsdag er det klart for nok en duell mellom to av lagene som har ambisjoner om å vinne Fjordkraftligaen denne sesongen. Gjestene leder serien suverent når de ankommer DNB Arena i Stavanger for å jakte nok en seier. For vertene Stavanger Oilers handler det kun om seier i denne kampen, for i motsetning til Frisk Asker har ikke alt gått knirkefritt i seriestarten.

Dato: 22. september 2022
Kampstart: 18.30
Arena: DNB Arena (Stavanger)

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra LeoVegas

Klarer Oilers å slå tilbake etter nedturen i forrige kamp?

Ikke alt har gått på skinner for forrige sesongs suverene seriemester og vinner av NM-sluttspillet Stavanger Oilers i seriestarten i Fjordkraftligaen i ishockey. Laget ligger nå som nummer 8 i serien med 4 poeng etter 3 spilte kamper. De har riktignok én kamp mindre spilt enn konkurrentene og 3 poeng i kampen mot Ringerike Panthers kan selvsagt forbedre tabellsituasjonen betraktelig. 

I de tre spilte kampene er det blitt 4–3-tap i overtiden borte mot Sparta, 3–1-seier mot Storhamar i den forrige hjemmekampen og et 4–1-tap borte mot VIF i forrige kamp. Stavangerlaget er nok lysten på å rette opp dette med en seier mot serielederen foran eget publikum.

Perfekt seriestart for Frisk Asker

Frisk Asker ble nummer 5 i forrige sesong, etter at de vant den meget amputerte 2020/2021-sesongen. Denne sesongen har de fått en perfekt start og de er det eneste laget som har vunnet alle seriekampene så langt. De leder Fjordkraftligaen med 12 poeng og det er fem poeng ned til Sparta og VIF som ligger som nummer 2 og 3. 

Frisk har spilt god hockey frem til nå og de serieåpnet med å slå VIF 6–3 hjemme. Deretter ble det 1–3 og 2–4 borte mot henholdsvis Manglerud Star og Stjernen, før de vant 6–1 over Lillehammer hjemme i Varner Arena i Asker i forrige serierunde.

Ekspertene har mest tro på Oilers

I forrige sesong endte møtene i Fjordkraftligaen mellom Stavanger Oilers og Frisk Asker med 3 seire til Frisk og 2 til Oilers. Til tross for at Frisk har spilt godt i seriestarten, heller likevel oddsekspertene ganske så klart i retning Oilers i denne kampen. Derfor velger vi å gå for Oilers-seier til 1,58 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Stavanger Oilers vinner hjemme mot Frisk Asker til odds 1,58 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra LeoVegas

Author: Shannon Sutton