Stavanger Oilers mot Sparta – Oddstips NM-sluttspill i Fjordkraftligaen

Fredag klokken 19.00 er det klart for den tredje kampen i semifinalen i NM-sluttspillet, når Sparta gjester DnB Arena for å møte Stavanger Oilers. Etter de to første kampene står det 1–1 i best av 7-serien, og det betyr at det må spilles minst fem kamper før det blir avgjort hvilket av disse to lagene som går til NM-finalen.

Spill odds på NM-sluttspillet i Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra Betsafe

Stavanger Oilers går for seier 

Stavanger Oilers vant Fjordkraftligaen med god margin, og kunne juble for seriegullet flere runder før sesongen ble avsluttet. Laget hadde heller ikke de store utfordringene i kvartfinalen mot Ringerike Panthers, og vant den 4–0.  

Etter fire strake seire i kvartfinalen fortsatte de med å vinne 5–4 hjemme i den første semifinalekampen. Borte mot Sparta i den neste ble det derimot lagets første tap i sluttspillet, da Sparta sikret seg seieren med 3–2 hjemme i Sparta Amfi i Sarpsborg. Oilers er nok ivrige etter å komme på vinnersporet igjen med en seier hjemme i denne kampen..

Sparta påførte Oilers det første nederlaget i sluttspillet

Sparta Sarpsborg sikret seg bronsemedaljen i Fjordkraftligaen, og tok med det klubbens første seriemedalje siden 2017/2018-sesongen. 

I NM-sluttspillets kvartfinale ble motstanderen Frisk Asker. Sparta startet med å vinne de to første kampene, før Frisk Asker slo tilbake ved å vinne de to neste. Sparta vant den femte kampen hjemme i Sparta Amfi, før de slo Frisk Asker 3–2 i overtidsspill i Varner Arena i Asker, og med det gikk til semifinalen ved å vinne kvartfinalen 4–2. Dermed måtte Sparta spille to kamper mer i kvartfinalen enn hva Oilers var nødt til. 

Ekspertene tror det blir seier til Oilers

Oilers har statistisk sett et godt tak på Sparta, og de vant fire av fem seriekamper i Fjordkraftligaen denne sesongen i norsk hockey. Sluttspill er litt annerledes, men med hjemmebanefordel i denne kampen tror oddsekspertene på seier til Stavanger Oilers. Derfor velger vi å gå for Stavanger Oilers-seier til 1,50 i odds hos Betsafe.

Vårt oddstips: Stavanger Oilers vinner hjemme mot Sparta til odds 1,50 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Spill odds på NM-sluttspillet i Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra Betsafe

Author: Shannon Sutton