Storhamar Hockey mot Stavanger Oilers – Oddstips i Fjordkraftligaen

Søndag klokken 17.00 er det storkamp på Hamar når Storhamar tar imot serieleder Stavanger Oilers i CC Amfi. Til tross for at vertene ligger beskjedent til på tabellen har de vunnet to av de tre kampene som lagene har spilt mot hverandre denne sesongen.    

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra Betsson

Litt opp og ned for Storhamar denne sesongen

Hamar-laget som ble nummer to i fjorårets avbrutte sesong (basert på poenggjennomsnitt) på plassen foran Oilers, har ikke helt fått det til denne sesongen. I 2019/2020-sesongen som ble gjennomført, endte de på andreplass bak Stavanger-laget. 

Nå ligger Storhamar helt nede på syvendeplass, men med to kamper mindre spilt enn Oilers. De 45 poengene etter 30 kamper er kommet gjennom 11 seire i ordinær tid, 4 seire og tap i spilleforlengelsen. I tillegg har laget tapt 11 kamper i ordinær spilletid. Med 15 kamper igjen har Storhamar likevel muligheten til å forbedre tabellplasseringen, og den første sjansen til en trepoenger er mot Oilers på søndag.

Oilers har en klar serieledelse

Stavanger Oilers som altså ble nummer tre i forrige sesong som ble avbrutt 17. mars etter at de hadde spilt 24 kamper, er altså der de slapp da det ble spilt fullstendig sesong i 2019/2020. På topp! Med 32 spilte kamper og 74 poeng, ligger de ti poeng foran Stjernen på andreplass.

Poengene er kommet via 20 seire i ordinær tid, samt 6 seire og 2 tap i tilleggstiden. Kun fire ganger har Oilers, den dominerende i norsk hockey, tapt i ordinær spilletid denne sesongen. De er laget som slipper inn færrest mål, og kun Frisk Asker har scoret flere ganger denne sesongen.  

Ekspertene har mest tro på Oilers

Storhamar og Stavanger Oilers har møtt hverandre tre ganger tidligere denne sesongen. Det har endt med to seire til Storhamar og en til Oilers. Stavanger Oilers har vist god form i det siste og står med fem strake seire på de fem siste seriekampene. Storhamar har vært mer ujevne og har to seire og tre tap og oddsekspertene tror på borteseire.. Derfor velger vi å gå for seier til Stavanger Oilers til 2,12 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Stavanger Oilers vinner borte mot Storhamar Hockey til odds 2,12 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra Betsson

Author: Shannon Sutton