Storhamar Hockey mot Stjernen– Oddstips NM-sluttspill i Fjordkraftligaen

Onsdag klokken 19.00 er det klart for den fjerde semifinalekampen i NM-sluttspillet mellom Storhamar og Stjernen, når Fredrikstad-laget tar turen til Hamar og CC Amfi for andre gang. Foran denne kampen står det 2–1 til Storhamar i antall kamper. 

Spill odds på NM-sluttspillet med velkomstbonusen fra NordicBet

Storhamar jakter seier foran hjemmefansen

Storhamar endte på en beskjeden sjetteplass i Fjordkraftligaen, men i sluttspillets kvartfinale viste de gode takter og avanserte til semifinalen i NM-sluttspillet ved å slå ut VIF Hockey med 4–2 sammenlagt etter seks spilte kvartfinalekamper.

I semifinalen mot Stjernen kom de også godt i gang med seirene 5–2 hjemme og 2–1 borte (etter overtid) i de to første kampene. I den tredje kampen ble det derimot nederlag da Stjernen vant 2–1 hjemme i Stjernehallen i Fredrikstad. I den fjerde semifinalekampen hjemme i CC Amfi er det dermed bare en ting som gjelder for Storhamar, det er seier foran hjemmepublikummet for å være enda nærmere en sluttspillfinale.

Bare seier teller for Stjernen

Stjernen tok sølv i årets sesong av Fjordkraftligaen bak suverene Stavanger Oilers. I kvartfinalen i sluttspillet ble motstanderen Lillehammer. Det ble en jevn batalje og avgjørelsen falt først i den syvende kampen, slik at Stjernen gikk til semifinalen med 4–3 sammenlagt. Det var en solid opphenting av Fredrikstad-laget som tapte de to første kampene. Etter fire kamper ledet Lillehammer 3–1, men tre strake seire i de siste kampene reddet semifinalebilletten.

I semifinalen ble det tap i de to første kampene, men i den tredje kampen på mandag klarte Stjernen å snu trenden med å vinne 2–1 foran sitt eget publikum. For at de ikke skal hektes av i kampen om en finalebillett til sluttspillet, er bare seier godt nok i denne kampen.

Ekspertene har mest tro på seier til Storhamar

De to siste kampene mellom disse to lagene har vært jevne, men oddsekspertene heller til at det blir Storhamar som trekker det lengste strået i denne kampen. Derfor går vi for Storhamar-seier til 1,89 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Storhamar vinner hjemme mot Stjernen til odds 1,89 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton