Storhamar Hockey mot VIF Hockey– Oddstips i Fjordkraftligaen

Tirsdag klokken 18.30 er det klart for et skikkelig prestisjeoppgjør i Fjordkraftligaen når VIF tar turen fra Oslo til Hamar og CC Amfi for å møte Storhamar. Det har vært mange tette dueller mellom disse to lagene gjennom historien, og det er ingen grunn til å anta at denne kampen blir et unntak. 

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra NordicBet

Neppe medaljer på Storhamar denne sesongen

Storhamar har ikke vunnet serien siden 2017/2018-sesongen. Gullet ble etterfulgt av tre strake seriesølv, men denne sesongen ser det ut til at laget ikke klarer å hente hjem en medalje i Fjordkraftligaen. Med få kamper igjen er det ni poeng opp til Stjernen som for tiden ligger på tredjeplass, så det blir neppe noen gjentagelse av de siste årenes medaljefangst. Lager er imidlertid allerede klare for NM-sluttspillet som avvikles i mars og april.

VIF Ishockey kan fortsatt klare en medalje

Oslo-laget hadde store ambisjoner før sesongen og håpte på å vinne sitt første seriegull siden 2018-2019-sesongen. Kenneth Larsen overtok som hovedtrener i fjor sommer etter at Roy Johansen hadde styrt VIF-skuten i fem år. Ambisjonene var å ta klubben tilbake til toppen i norsk ishockey, men etter kun 21 kamper måtte Larsen forlate sjefsstolen i slutten av november. Klubben lå da på fjerdeplass i serien, og begrunnelsen var som vanlig manglende resultater. Før denne kampen ligger Oslo-laget fremdeles på fjerdeplass, men en medalje er innenfor rekkevidde, selv om mye skal til.

Ekspertene tror Storhamar trekker det lengste strået

Foran denne kampen er det tre poeng og to plasser som skiller disse to lagene på tabellen, men VIF har spilt en kamp mindre. Lagene har møttes tre ganger tidligere i ligaen denne sesongen. VIF har vunnet ett av møtene, mens Storhamar vant de to andre klart. Oddsekspertene tror på en relativt jevn batalje, men de tror også at vertene drar det hele i land. Derfor velger vi å gå for Storhamar-seier til 2,31 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Storhamar vinner hjemme mot VIF Hockey til odds 2,31 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton