Sverige mot Norge – Oddstips i Nations League hos Bettingspesialisten

Søndag klokken 20.45 er det klart for naboduell i gruppe B4 når Sverige møter Norge på Friends Arena i Stockholm. Norges gruppe i Nations League ble Skandinavia mot Balkan siden den ble bestående av Solbakkens menn samt Sverige, Serbia og Slovenia. Dette blir den andre kampen i 2022/2023-utgaven av denne UEFA-turneringen, og en gruppeseier er viktig fordi det kan gi en ekstra sjanse om et lag ikke klarer å kvalifisere seg til neste fotball-EM på ordinært vis. 

Få en velkomstbonus hos NorgesSpill

Sverige vant åpningskampen mot Slovenia

Siden våre naboer ble nummer to i VM-kvalifiseringsgruppen bak Spania, har de faktisk fått spille tellende landskamper tidligere i år. Det skjedde gjennom playoff-kampene til VM i fotball i mars. Der beseiret Sverige Tsjekkia med 1–0 i semifinalen, men i finalen ble det stopp med 0–2 mot Polen. 

I den første kampen i denne utgaven av Nations League, spilte Sverige borte mot Slovenia på torsdag. Det gikk bra for våre naboer som vant 2–0 etter scoringer av Emil Forsberg og Dejan Kulusevski.

Norge fikk en god start på Nations League

I motsetning til Sverige hadde ikke Norge spilt tellende kamper siden den siste VM-kvalifiseringskampen mot Nederland i midten av november i fjor. Etter den tid er det blitt to treningskamper mot Slovakia og Armenia, hvor Norge spilte bra og vant henholdsvis 2–0 og 9–0. 

I den første Nations League-kampen mot Serbia i Beograd på torsdag, tok Norge en sterk borteseier. 1–0-seieren ble sikret etter scoring av Erling Braut Haaland etter en knapp halvtime.

Sverige er favoritter hos ekspertene, men …

Sist disse to lagene møtes til tellende kamper var i kvalifiseringen til EM 2020. De to kampene endte begge uavgjort, så det er to ganske jevnbyrdige lag som møtes. Likevel har oddsekspertene mest tro på Sverige i denne kampen. Hjemmebane er neppe noen ulempe heller. Samtidig har Norge en spiss som kan utgjøre en forskjell. Derfor velger vi å spille på uavgjort til odds på 3,15 hos NorgesSpill.

Vårt oddstips: Sverige og Norge spiller uavgjort i Nations League til odds 3,15 hos NorgesSpill

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NorgesSpill og spill på Nations League

Author: Shannon Sutton