Aalesund mot Rosenborg – Oddstips i Eliteserien

Søndag klokken 20.00 er det klart for en spennende duell når Aalesund tar imot Rosenborg hjemme på Color Line Stadion. Begge lagene vil nok sikre seg så mange poeng som mulig, men full poengpott er nok hakket mer viktig for gjestene enn hva det er for vertene i denne kampen.  

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Aalesund ligger som nummer 7 i serien

Før denne serierunden ligger Aalesund på syvendeplass i Eliteserien. Laget fra Sunnmøre har sanket 20 poeng på 14 kamper, og har med det allerede plukket nesten dobbelt så mange poeng som de klarte på 30 kamper da de endte suverent sist i Eliteserien i 2020 med skarve 11 poeng.

Årets poengfangst er kommet gjennom 5 seire og 5 uavgjort. I tillegg er det blitt 4 tap. En del av lagets utfordring er at de slipper inn flere mål enn hva de scorer. Hittil i sesongen er målforskjellen nemlig 17–19. I forrige kamp spilte de 2–2 borte mot Sandefjord.

Rosenborg må ha alle 3 poengene

Etter 13 spilt kamper ligger Rosenborg som nummer fem i Eliteserien. Det betyr at de har ett poeng mer enn Aalesund med én kamp mindre spilt. Alt har ikke gått på skinner for Rosenborg så langt i årets utgave av Eliteserien. Tidvis kan de spille godt og samhandlingen sitter. I alt for mange kamper er det imidlertid ikke bra nok, og derfor er poengfangsten blitt mager gjennom mange uavgjortkamper. De behøver alle 3 poengene i denne kampen for å ha heng på medalje.

De 21 poengene er sikret gjennom 5 seire og 6 uavgjort. I tillegg har de hvite og svarte tapt 2 kamper. En målforskjell på 23–17 forteller også at det burde blitt skapt mer foran motstandernes mål. I siste serierunde vant Rosenborg 3–2 hjemme mot Jerv.

Ekspertene tror mest på seier til Rosenborg

Siden Aalesund spilte i OBOS-ligaen i fjor, har ikke lagene møttes til tellende kamp siden 2020. Den sesongen vant Rosenborg begge kampene. Rosenborg vant også da lagene møttes til en vennskapskamp i juni i år. Oddsekspertene ser på kampen som relativt åpen, men heller i retning av Rosenborg-seier. Derfor velger vi å spille på seier til Rosenborg til odds på 2,40 hos ComeOn.

Vårt oddstips: Rosenborg slår Aalesund borte til odds 2,40 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Author: Shannon Sutton