Bodø/Glimt mot Lillestrøm – Oddstips i Eliteserien

Søndag klokken 18.00 er det klart for toppoppgjør i Eliteserien når Lillestrøm gjester Aspmyra i Bodø. Kanarifuglene leder Eliteserien, men med seier til Bodø/Glimt som også har spilt en kamp mindre enn serielederen, kan avstanden mellom Lillestrøm og de gule fra Bodø, reduseres betydelig. Sist lagene møttes var i kvartfinalen i cupen den 20. mars. Da vant Glimt 4–1 hjemme, men det spørs om det ikke blir jevnere denne gangen.  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Bodø/Glimt bør vinne for å ha heng i tittelkampen

De to siste årenes seriemester ligger som nummer tre i Eliteserien etter at de har spilt 4 kamper. Beholdningen er 7 poeng etter to seire, et tap og en uavgjort. De gule har scoret ni mål og sluppet inn hele seks. Glimt serieåpnet med 2–2 hjemme mot Rosenborg, før det ble 1–2-seier borte mot Sandefjord og hele 5–1 hjemme mot Vålerengen. I forrige seriekamp tapte de 2–0 mot serietoer Viking.

Opp til Lillestrøm er det seks poeng, men med seier i dette oppgjøret samt den kampen som Glimt har til gode, vil de være likt i antall poeng. Forrige søndag spilte Glimt cupfinale mot Molde, og den endte med 1–0-tap.

Lillestrøm har overrasket mange i seriestarten

Etter en sesong i OBOS-ligaen var Lillestrøm tilbake på øverste nivå igjen forrige sesong. Der klarte de seg godt, og overrasket nok mange med den flotte fjerdeplassen. Denne flotte sesongen har Kanarifuglene videreført med den gode starten av årets sesong. Etter fem spilte kamper leder de Eliteserien ett poeng foran Viking. Lillestrøms 13 poeng er kommet etter fire seire og en uavgjort. 

De sesongdebuterte med 2–2 hjemme mot Hamarkameratene, men etter den tid er Jerv, Molde, Haugesund og Aalesund beseiret henholdsvis 4–0, 2–1, 1–0 og 2–0. Lillestrøm har laget 13 mål og kun sluppet inn tre, og viser bra spill. Vinner de denne kampen har de fått et skikkelig forsprang på den regjerende seriemesteren.

Glimt er store favoritter hos ekspertene

Glimt vant klart da de møtte Lillestrøm i mars, og Glimt vant også begge kampene i Eliteserien i 2021. Oddsekspertene er tydelige på at Bodø/Glimt også er store favoritter i denne kampen. Derfor velger vi å spille på Bodø Glimt-seier til odds på 1,60 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt vinner hjemme mot Lillestrøm til odds 1,60 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet og spill på Eliteserien

Author: Shannon Sutton