Bodø/Glimt mot Sarpsborg 08 – Oddstips i Eliteserien

Lørdag klokken 16.00 er det klart for et spennende oppgjør i Eliteserien når Sarpsborg 08 gjester Aspmyra. Vertene Bodø/Glimt har ikke helt fått det til å svinge i Eliteserien denne sesongen etter den flotte vinteren de hadde i Europa Conference League, men de virker å være litt på gang igjen.  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Bare seier er godt nok for Bodø/Glimt

Etter 12 spilte kamper ligger Glimt som nummer seks i Eliteserien. Opp til Viking på medaljeplass er det 3 poeng, men Stavanger-laget har spilt to kamper mer. Opp til Lillestrøm og Molde på henholdsvis gull- og sølvplass begynner avstanden å bli stor. Begge disse lagene har spilt en kamp mer enn Glimt, men 11 og 8 poeng er en stor avstand, og de gule trenger alle poengene i denne kampen om de ikke skal sakke akterut. De gule fra Bodø har sikret seg 19 poeng etter 5 seire, 4 uavgjort og 3 tap. 

Sarpsborg 08 ligger som nummer 5 i Eliteserien

Gjestene ligger på plassen foran Glimt før dette oppgjøret. De har også 19 poeng etter 12 spilte kampen, og poengene har de sikret seg via 6 seire, 1 uavgjort og 5 tap. Så langt denne sesongen har Sarpsborg funnet målet flere ganger enn Glimt og står med 28 scoringer hittil mot 24 til de gule. 

På de fem siste kampene i alle turneringer står Sarpsborg med 3 tap og 2 seire. Tapene har kommet mot Häcken, Moss i cupen og Odd i Eliteserien, mens de har vunnet over Strømsgodset og Sandefjord i serien. 

Ekspertene har klart mest tro på seier til Bodø/Glimt

De to møtene mellom disse i fjorårets sesong endte med én seier til Glimt og én uavgjort. Før dette møtet har oddsekspertene klart mest tro på Bodø/Glimt. Derfor velger vi å spille på Glimt-seier til odds på 1,52 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt slår Sarpsborg 08 hjemme til odds 1,52 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Author: Shannon Sutton