Boston Red Sox mot Baltimore Orioles– Oddstips i MLB

Fredag klokken 01.10 er det klart for et spennende oppgjør mellom Boston Red Sox og Baltimore Orioles i Major League Baseball (MLB). Gjestene har hatt en god uke og har vunnet fire av de fem siste kampene. Det samme kan ikke sies om Red Sox som faktisk har vunnet bare én av de fem siste kampene.  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Boston Red Sox kan trolig se langt etter sluttspillplassen

Gjennom årene har legendariske Red Sox imponert mange som følger baseball i MLB, men neppe i like stor grad denne sesongen. Etter 112 spilte kamper ligger laget på sisteplass i East-divisjonen i American League. En plass i året sluttspill er langt unna og sjansen for dette minsker for hver kamp uten seier. Boston-laget har vunnet 54 av kampene denne sesongen og har med det en seiersprosent på 48,2%. Opp til ledende New York Yankees som har 71 seire så langt er de hele 17 «games behind» 

Baltimore Orioles ligger bedre an i forhold til sluttspillet

I likhet med Red Sox spiller også Baltimore Orioles i East-divisjonen i American League. De har hatt en litt bedre sesong enn vertene og ligger som nummer tre og dermed midt på tabellen. Orioles har vunnet 58 av 110 spilte kamper, og har med det en seiersprosent på 52,7%. Opp til Toronto Blue Jays er de 2 «games behind», og klarer de å sikre seg andreplassen får de playoff om wildcard-plassen i sluttspillet.

Ekspertene holder Red Sox som knepen favoritt

Disse to lagene møttes forrige gang i mai. Da ble det spilt fem kamper over fire dager. Red Sox vant to av disse, mens Orioles gikk seirende ut av tre. Til tross for at Red Sox ikke har vist særlig god form den siste uken, er de likevel knepne favoritter hos oddsekspertene. Derfor spiller vi på Red Sox-seier til odds på 1,77 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Boston Red Sox vinner over Baltimore Orioles i MLB til odds 1,77 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton