Chelsea mot Leicester – Oddstips i Premier League

Lørdag klokken 16.00 er det klart for lagenes fjerde kamp denne sesongen når Chelsea tar imot Leicester hjemme på Stamford Bridge i London. Dette er to lag vi har vært vant til at kjemper i toppen av Premier League, men ingen av lagene har hatt en god sesongstart, så en 3-poenger er nok helgens store ønske hos begge managerne.  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Chelsea gikk på en smell i forrige runde

Hos Chelsea-supporterne er forventningene alltid store. Før sesongstart trodde ekspertene at laget garantert ender på Topp 4 i PL og at de kanskje sikrer seg bronsemedaljen også. Etter tre spilte kamper tyder ikke tabellplasseringen på det, men det er tidlig i sesongen ennå. 

Etter tre runder ligger mannskapet til Thomas Tuchel helt nede på tolvteplass med 4 poeng. Fasiten så langt er 1 seier, 1 uavgjort og ett tap. I åpningskampen klarte de å vinne 0–1 borte mot Everton etter scoring på straffespark. Hjemme mot Tottenham i den andre kampen ble det 2–2 etter at de dominerte kampen. I forrige runde gikk de på en skikkelig smell borte mot Leeds og tapte hele 3–0. Skal det klatres på tabellen er det bare seier som er godt nok i denne kampen.   

Ingen god sesongstart for Leicester

Har lørdagens verter trøblet litt i sesongstarten i Premier League, har ikke Leicester hatt en bedre sesongstart heller. Laget til Brendan Rogers ligger nest sist på tabellen på nittendeplass, med kun ett poeng etter de tre første kampene. Poenget sikret de seg i åpningskampen med 2–2 hjemme mot Brentford. Deretter er det blitt to strake tap. Først 4–2 borte mot serieleder Arsenal, og så en liten smell i forrige runde med tap 1–2 hjemme mot Southampton. 

Sisteskansen gjennom mange år, Kasper Schmeichel forsvant til Nice foran denne sesongen, og han kommer nok til å bli savnet. Gjennom mange sesonger har han reddet mange poeng for Leicester med noen utrolige redninger. 

Ekspertene tror Chelsea tar alle poengene

De to siste sesongene har det endt med Leicester-seier og uavgjort én gang, mens Chelsea har vunnet to ganger. Foran denne kampen tror oddsekspertene at Chelsea også trekker det lengste strået denne gangen. Derfor velger vi å spille på Chelsea-seier til odds på 1,40 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Chelsea slår Leicester hjemme til odds 1,40 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Author: Shannon Sutton